Gaziantep'te Faturası Yüksek Gelenlere Özel Destek! Artık Faturalarınız 300 TL Azalacak! Son Tarih Açıklandı!

Birçok vatandaşı çok yakından ilgilendiren o haber gündeme geldi. Faturanızın bir kısmını geri alma imkanız var! Son tarih olarak da 15 Nisan açıklandı! İşte detaylar...

Milyonlarca vatandaş için yüz güldürecek olan o haber açıklandı. Doğalgaz faturasının yüklü gelmesi birçok vatandaş için geçim mücadelesi ile karşı karşıya kalmasına sebep olurken Garanti BBVA büyük bir kampanya başlatmış oldu. Kampanya detayları ise merak edilen konular arasında yer aldı. İşte Garanti BBVA’nın dikkatleri üzerine çeken kampanyası!

GARANTİ BBVA’DAN KAMPANYA

Bahsi geçen kampanya için katılım şartları belli. Kampanya için ana koşullar; Garanti BBVA Mobil’i indirerek ‘Müşteri Olması İstiyorum’ adımından sonra ilk kez Temassız Müşteri Olma Teknolojisiyle süreci tamamlamak ve 15 Mayıs 2023 tarihine kadar da Garanti BBVA Mobil’den vadesiz hesaptan ya da kredi kartlarından biri ile doğalgaz fatura ödemesinde bulunmuş olmak.

İLK VE TEK DOĞALGAZ FATURASI İÇİN GEÇERLİ OLACAK

Temassız müşteri olma yolu ile kampanya sürecinde müşteri olmuş kişiler, Garanti BBVA Mobil üstünde manuel ya da otomatik fatura ödeme yöntemi fark etmeksizin doğalgaz faturası ödemesi yapmış olduğu takdirde, ilk fatura tutarının %20’si vadesiz lira hesabına veya Garanti BBVA kredi kartına ödül olarak geri yatırılması yapılacak. Ödül için geri yüklemesi, müşteri olunduktan sonrasında 15 Mayıs 2023 tarihine kadar ödenecek olan sadece ilk ve tek doğalgaz faturası için geçerli olacaktır.

15 MAYIS 2023’E KADAR GEÇERLİ OLACAK

Fatura ödemesinde bulunduktan sonra de ödül yüklemesi vadesiz lira mevduat hesabına aktarılacak, Garanti BBVA kredi kartından yapılmışsa Garanti BBVA kredi kart ekstresine yansıması olacak. Ödül yükleme işleminden sonra da müşteri olan kişi maksimum olarak 300 lira kazanmış olacak. Hesaptan yapılmış olan doğalgaz fatura ödemesi için de ödül geri ödemeleri müşterinin aktif olan Vadesiz Lira Mevduat hesabına iki ay boyunca da, her ayın üçüncü haftası içinde yapılacak. Ödeme yapılması için de müşterinin aktif olarak vadesiz lira mevduat hesabı olması lazım.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri