Migros’tan Dev İndirim! Piliç Bonfile 35 TL’ye Düştü! Fiyatı Gören Migros’a Koştu!

Ramazan ayına sayılı günler kala vatandaşlar hazırlıklarına hız verdi. Artan gıda fiyatlarından dolayı birçok kişi, gönlünden geçen alışverişi yapamıyor. Ancak o market, yaptığı indirim ile herkesin bütçesine hitap etmeyi başardı. İşte detaylar...

Ramazan ayının yaklaşması ile ramazan hazırlıkları da hız kazandı. Yüksek enflasyon ve artan gıda fiyatları nedeni ile birçok kişi ramazan alışverişini istediği gibi gerçekleştiremiyor. Temel gıda ürünlerindeki fiyat artışları, sofralarda bu ramazan birçok ürünün yer almamasına neden oldu.

En çok tercih edilen zincir marketlerin başında yer alan Migros ise, ramazan ayı öncesinde büyük bir indirim yaptı. Migros’ta satılan tavukların kilogram fiyatını görenler, Migros’un yolunu tuttu. Geniş bir ürün skalasına sahip olan Migros, kaliteli ve sağlıklı ürünleri ile tüketicilerin ilk tercihleri arsında yer alıyor. Migros’un ramazan öncesi yaptığı indirim sayesinde tüketiciler, soflarına arzu ettiği gibi tavuk ürünlerini koyabilecek.

MİGROS İNDİRİMLERİ DEVAM EDİYOR

Düzenli olarak indirim kampanyalarını duyuran Migros, oldukça uzun yıllardır ülkemizde hizmet veriyor. Gıda, temizlik, kozmetik, oyuncak, beyaz ev eşyası, giyim ve elektronik cihaz gibi oldukça geniş bir ürün skalasına sahip olan Migros, Türkiye’nin her ilinde ve ilçesinde yer aldığı gibi artık neredeyse her mahallesinde de bir şubeye sahip. Farklı kapasitelere sahip şubeleri ile hizmet veren Migros, ramazan ayı öncesinde yaptığı indirimler ile tüketicilerin Migros şubelerine akın etmesini sağladı.

İŞTE İNDİRİMLİ O ÜRÜNLER

Migros tarafından yayınlanan indirimli ürünler, tüketicilerin ramazan ayı öncesi alışverişlerine ilaç gibi geldi fiyatları gören tüketiciler, kendilerine en yakın Migros şubesine koştu. Migros tarafından yayınlanan indirimli fiyat listesinde yer alan ürünler şu şekilde sıralandı;

·        Piliç Bonfile 1 kg 35 TL

·        Banvit Piliç Baget 1 kg 55,90 TL

·        Banvit Piliç Pirzola 1 kg 64,72 TL

·        Şenpiliç Kavurma İri Tavuk 1 kg 59,90 TL

·        Beypiliç Pirzola 1 kg 63,12 TL

·        Gözde Poşetli Bütün Piliç 1 kg 44,75 TL

·        Şenpiliç Bütün Tabaklı Piliç Bonfile 1 kg 35 TL

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri