O Kız Dizisinden Final Kararı! O Kız Dizisi Neden Bitirildi! İşte Tüm Detaylar…

Kanal D ekranlarının her hafta soluksuz izlenen dizi O Kız final yapıyor. Herkesi şaşırtan karar ile dizi 24’üncü bölümü ile final yapacağını açıkladı. İşte detaylar...

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve yayınlanmaya başladığı ilk bölümünden itibaren seyirciyi etkilemeyi başaran O Kız dizisi, 24’üncü bölümü ile final yapacağını açıkladı. Yayınlandığı her bölüm ile dizi severleri ekran başına kilitleyen O Kız dizisinin neden final yaptığı ise, diziyi yakından takip eden izleyiciler tarafından araştırılmaya başladı.

Başrollerinde başarılı oyuncu Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın yer aldığı O Kız dizisi, izleyicisine veda ediyor. Dizinin takipçileri ise, dizinin neden bu kadar erken final yaptığını araştırmaya başladı. Dizinin final yapma kararında, hikayenin bitmesi gündeme geldi.

O KIZ DİZİSİNİN İLGİ ÇEKEN KONUSU

O Kız dizisinin konusu; ‘’Zeynep, diğer genç kızlar gibi sosyal medya fenomeni olup, içinde bulunduğu fakir hayattan kurtulmanın hayallerini kurar. Ama Zeynep bunun için çabalarken bir yandan da babasını annelik yapmaktadır. Çünkü 45 yaşındaki babası, 5 yaşındaki bir çocuğun duygusuna ve zekasına sahiptir. Zeynep’in babası elinde oyuncak araba ve çocuk şakalarının yanı sıra, bir küsüp bir barışması ile Zeynep’in hayatını iyice zorlaştırır. Zeynep’in babası Kadir’in ana rahminde boynuna dolanan kordon ondan dolayı bu halde oldu bilinir. Zeynep’in hayalleri oldukça büyüktür ve halasının evinde yaşadığı sığıntı kılıktan kuzenleri ile sığamadı emanet odasındaki yer yatağından, kendilerini mazeret göstererek halısını sürekli ezen eniştesinden ve halasının öfkeli yorgunluğundan kurtulmak istemektedir. Sosyetik fenomen Ozan’ın evine her hafta temizliğe giden Zeynep, iş kadını Sitara ile tanışır ve Sitare Ozan’ın gizli sevgilisidir.’’ Zeynep’in sosyal medya fenomeni olup yaşadığı hayattan kurtulmak istemesi ile meydana gelen olaylar seyirciye aktarıldı.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

O Kız dizisinin konusu kadar oyuncu kadrosu da oldukça ilgi çekiciydi. Dizide yer alan oyuncular arasında; Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Cengiz Orhonlu, Dilin Döğer, Macit Koper, Asiye Dinçsoy, Orhan Kılıç, Ayten Uncuoğlu, Münire Apaydın, Ilgın Çakır, Melih Selçuk, Cem Kurtoğlu, Nehir Gökdemir ve Zeynep Sönmez gibi isimler yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri