Tetikçinin Oğlu Dizisi Yayına Hazırlanıyor! Şevket Çoruh Uzun Zaman Sonra İlk Kez Farklı Bir Projede!

Ekranlara yeni merhaba diyecek olan Tetikçinin Oğlu dizisi, dizi severler tarafından merak edilmeye başlandı. Dizinin oyuncuları ve konusu, son günlerde en çok araştırılan konu başlıkları arasında yer aldı. İşte detaylar...

Fox TV’de seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Tetikçinin Oğlu isimli yeni dizi, oyuncu kadrosu ile büyük bir merak uyandırdı. Fox TV’de yer alan başarılı yapımlardan birisi olmaya aday olan dizide, uzun zamandır faklı bir projede yer almayan Şevket Çoruh sevenleri ile buluşacak.

Tetikçinin Oğlu isimli dizinin başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek yer alıyor. 03 Medya ve Same Film iş birliği ile gerçekleştirilen Tetikçinin Oğlu dizisinin ilk fragmanı yayınladı. Yayınlana ilk fragman ile seyirciden büyük bir ilgi gören yeni dizi, dizi severler tarafından büyük bir merak ile bekleniyor.

TETKİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNİN KONUSU

Başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen’in yer aldığı dizinin konusu, İskender’in oğlunun bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi ile başlıyor. Kaza nedeni ile suçlanan Korkmaz’ın 22 yıl önce kaybettiği ve yıllardır aradığı oğlu Metin oluyor. Eski iki dost olan Korkmaz ve İskender, yaşanan olay nedeni ile karşı karşıya gelmektedir. Biri oğlunun ölmesi diğeri ise, oğlunun ölmemesi için karşı karşıya gelmektedir. Oldukça merak uyandıran bir konuya sahip olan dizide Metin karakterini Genco Özak canlandırıyor.

DİZİNİN OYUNCU KADROSU

Uzun yıllardır Arka Sokaklar dizisinde rol alan Şevket Çoruh, sinema filmleri haricinde ilk kez farklı bir projede sevenlerinin karşısına çıkacak. Dizide, Şevket Çoruh, Timuçin Esen ve Genco Özak’a eşlik edecek isimler arasında; Sezin Akbaşoğlulları, Serhat Kılıç, Bahar Şahin, Esra Kızıldoğan ve Baran Can Eraslan gibi oyuncular yer alıyor. Fox TV ekranlarında izleyiciler karşına gelecek olan Tetkikçinin Oğlu dizisine ait ilk fragmanın yayınlanmasının ardından dizi severler, dizinin ilk bölümünün yayınlanmasını merakla bekliyor. Dizinin çekimlerinin ise, Bodrum’da devam ettiği diziye dair edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri