Yeşil Deniz Dizisi Ekranlarda Geri Dönüyor! Ancak Diziyle İlgili Olarak Değişim Mevcut!

RK yapımı olan ve kısa zamanda ekranların sevilen dizilerinden biri olan ‘Yeşil Deniz’ hakkında yeni gelişme! Uzun bir süreden sonra yeniden ekranlara dönmek için adım atıldı! İşte detaylar...

Ekranların sevilen dizisi Yeşil Deniz’den yeni haber var. Seveni ve takipçisi oldukça çok olan dizide final kararının alınmış olmasıyla beraber büyük bir üzüntü meydana gelmişti. Seyirci tarafından yeniden yayınlanması adına imza kampanyaları bile gündeme gelmişti. Diziyi sevenler ekranlarda yeniden yer alması adına imza kampanyası gerçekleştirmiş.

Televizyon ekranlarının oldukça sevilen dizilerinden biri de Yeşil Deniz. Seveni ve aynı zamanda takip edeni bir hayli fazla olan dizide alınmış olan final kararı sonrasında seyirciler üzülmüştü. Alınan final kararı sevenlerini üzerken, tekrardan ekranda yer alması adına imza kampanyası düzenlenmişti. Bu istek sonrasında ise yapım tarafından yeni bir karar alındı.

SEVENLERİ İLE BULUŞMAYA HAZIRLANIYOR

Dizinin yeniden ekranlarda olması adına yapılmış olan imza kampanyası sonrasında, yapım bu adıma sessiz kalamadı. Dizi yapımı yeniden yayın kararı aldığını açıkladı. TRT Dijital ekranlarında yayında olacak olan Yeşil Deniz dizisi cephesinde de güncel birtakım gelişmeler de yeni yenide ortaya çıkmaya başladılar.

OYUNCU KADROSU AYNI KALDI

Ocak ayı içinde çekimleri yeniden başlayacak olan dizi 10’ar bölümden meydana gelecek. Dizi tam 3 sezon kadar sürecek ve toplamda 30 bölüm yayınlanmış olacak. Dizinin oyuncu kadrosunda ise şuan için herhangi bir değişim yok. Hikâyenin başrollerinden tekrardan Mert Turak, Burak Serdar Şanal, Ali Barkın ile Burak Alkaş yer almakta. Fakat dizi bu sefer yeni bir isimle ekranlar yer alacak. Dizinin senaryosunda İdris Meydi, Serkan Birlik ve Ali Kara imzası taşıyan dizinin yeni ismi ise ‘Yeşil Deniz Milenyum’ olacak.

DİZİ ‘YEŞİL DENİZ MİLENYUM’ ADIYLE EKRANLARDA OLACAK

Yeşil Deniz dizisi tekrardan yayın olacak. Dijital platformda yayında olacak dizinin isminde ise değişime gidildi. ‘Yeşil Deniz Milenyum’ olarak seyirci ile buluşmaya hazırlanacak. Oyuncu kadrosunda ise şuan için herhangi bir değişim bulunmamakta.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri