Güney Afrikalı Rapçi Costa Tich Konser Anında Hayata Veda Etti! 28 Yaşındaki Sanatçı Sevenlerine Yasa Boğdu! İşte O Anlar

Dünyaca ünlü Güney Afrika’lı rapçi herkesi üzdü! Daha çok genç olan 28 yaşındaki ünlü rapçi konser sırasında hayata gözlerini yumdu! İşte detaylar!

Güney Afrikalı ünlü rapçi sevenlerini yasa boğdu. Oldukça tanınan isim konser sırasında hayata gözlerini yumdu. Ünlü isim Costa Ticth, düzenlenmiş olan bir müzik festivali kapsamında sahneye çıkmıştı. Ancak dünyaca ünlü rapçi konser anında kendisini kötü hissetmeye başlayarak fenalaştı. Fenalaşan ünlü isim hayata gözlerini yumarak herkesi yasa boğdu. Öte yandan ise daha çok genç olan ünlü ismin neden öldüğü daha bilinmiyor.

KONSER ANINDA FENALAŞTI

Güney Afrikalı olan tanıdık isim Costa Tich, konser sırasında hayata veda etti. Johannesburg’da düzenlenmiş olan bir müzik festivali çerçevesinde sahne almıştı. Düzenlenen müzik festivali kapsamında sahne alan ünlü rapçi, hayranları ile güzel vakit geçirirken, hayata gözlerini yumdu. Sahnede geçirdiği fenalık sonrasında ölen rapçinin henüz tam olarak neden öldüğü ise bilinmiyor. Yaşı daha çok genç olan ünlü rapçi 28 yaşında sevenlerine veda etmiş oldu.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Johannesburg Fuar Merkezi’nde (NASREC) düzenlenmekte olan Ultra Müzik Festivali kapsamında ünlü rapçi sahneye çıkan isimlerden biri oldu. Bu müzik festivalinde sahneye çıkan 28 yaşındaki ünü rapçi, konser sırasında iki kez baygınlık geçirmiş oldu. İki defa geçirdiği baygınlık sonrasında fenalaşan 28 yaşındaki ünlü rapçi, sağlık ekipleri tarafından gelen bütün müdahalelere rağmen hayata tutunamadı. Costa Titch, sağlık ekiplerince gelen bütün müdahaleye rağmen hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğdu.

AİLE AÇIKLAMA YAPTI

Konuya dair Costa Titch’in ailesinden açıklama geldi. Ünlü rapçinin ailesi, bahsi geçen konuya dair, ‘Onun vefatını kabul etmek zorunda kaldığımızı derin bir acı ile öğrenmiş bulunmaktayız. Acil müdahale ekiplerince ve son saatlerinde orada bulunan herkese de minnettarlık duyuyoruz’ dediler. 28 yaşında olan sanatçının neden hayata veda ettiği ise net olarak bilinmiyor. Bu konuya dair bir bilgi paylaşımı gündeme gelmedi. Sanatçının sahne aldığı ‘Ultra South Africa’da genç rapçi adına ‘Heyecan verici bir sesti, şarkıcı ve söz yazarıydı’ denildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri