Damacana Su Alanlar Dikkat! Mart Ayına Özel Büyük Destek Başladı!

Evlerde tüketilen sular genel olarak damacana olarak tercih ediliyor. Suların kalitesi ve tadı kadar, fiyatları da tüketicileri ilgilendiriyor. Damacana su müşterileri için o firma yeni kampanyasını açıkladı. İşte detaylar...

Damacana su tüketimi, evlerdeki temel ihtiyaçların başında yer almaktadır. Birçok kişi, suyun sertlik ve yumuşaklık seviyesine yani, pH değerine dikkat etmektedir. Suyun içimi birçok kişi için farklı lezzetlere sahiptir. Bu nedenle, alışılan su markasından vazgeçmek pek kolay değildir.

En çok tercih edilen Nestle Pure Life damacana su hem sağlıklı hem de lezzetli tadının yanı sıra, uygun fiyatları ve tüketicilerine sunduğu kampanyalar ile tercih edilmeye devam ediyor. Nestle Pure Life, herkesin sağlıklı, lezzetli ve temiz su tüketebilmesi adına bir kampanya başlattı.

İLK ON DAMACANA SU 30 TL

Nestle Pure Life tarafından duyurulan kampanyada, ilk 10 damacana suyun 30 liradan tüketiciye sunulacağı bildirildi. Nestle Pure Life tarafından yapılan bu kampanya 1 Şubat 2023 tarihinde başlamış ve 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecektir. İlgili kampanya, kampanyaya katılan su bayileri ve hizmet noktalarında geçerli olacak. Damacana su için tavsiye edilen 30 TL satış fiyatı, tüketicilere de 30 liradan sunuluyor. Kampanyadan yararlanmak isteyip ilk kez abonelik kaydı yaptıracak olan yeni tüketiciler, verecekleri ilk 10 siparişte her bir adet 19 litrelik Nestle Pure Life damacana sularını 30 liraya alabilecek. Damacana su için belirlenen 30 TL fiyatın içerisine KDV’de dahildir.

DEPOZİTO BEDELİ 30 TL

Nestle Pure Life kampanyasından yararlanmak isteyen fakat elinde herhangi bir boş damacana şişesi olmayan tüketiciler için damacana depozito bedeli 30 TL olarak bir defaya mahsus tüketicilerden alınmaktadır. 19 litre Nestle Pure Life damacana su alımlarını kampanya dahilinde gerçekleştirmek için 444 0 844 numarasının aranması gerekmektedir. İlk siparişler yalnızca ilgili numara anın aranması ile oluşturulabilmektedir. Abonelik kaydının ve ilk siparişini oluşturulmasının ardından müşteriler kampanya kapsamında solan fiyattan yararlanabilmektedir. Aynı şekilde, Nestle Pure Life mobil uygulaması üzerinden de abonelik kaydı ve ilk sipariş oluşturulabilmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri