AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, İl Yönetimine veda etti

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri öncesi milletvekili aday adayı olacağını duyuran AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, geçtiğimiz gün düzenlenen Haftalık Olağan İl Yönetim Kurulu Toplantısında, İl Yönetimine veda ettiği öğrenildi. Özkeçeci’nin önümüzdeki günlerde milletvekili aday adaylığı için istifa edeceği öğrenildi.

2023 seçimleri öncesi AK Parti  Gaziantep’te heyecan dorukta. Şubat ayında milletvekili aday adayı olacağını duyuran AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci,  deprem nedeniyle görevinden istifasını ertelemişti. AK Parti Genel Merkezinden aday adaylık başvurusuna onay çıkan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyup Özkeçeci, geçtiğimiz gün düzenlenen Haftalık İl Olağan Toplantısında, yönetim kurulu üyeleri vedalaştı.

GÖNÜLLERE GİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIK

Toplantıda bir konuşma gerçekleştiren Özkeçeci’nin, “9 yıldan bu yana birlikte görev yapıyoruz, büyük bir özveri ile AK Partimizi ileriye taşımak, gönüllere girmek için çok çalıştık. Bu benim son toplantım, önümüzdeki günlerde İl Başkanlığı görevimden ayrılarak milletvekili aday adaylık başvurusunda bulunacağım” dediği öğrenildi.
Toplantıda ayrıca aday adaylığı düşünen yönetim kurulu üyeleri de yönetim kurulu üyeleri ile vedalaştı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri