Olaylı Ja Morant’in Çılgın Gecesi Kameralarda! Maçtan Önce De Partilemiş: Silahı Kime Çekti?

Ja Morant dünya gündemin düşmüyor. Önce sosyal medyada açtığı yayında silah göstermesi şimdi de lüks gece kulübünde partilemesi… işte Ja Morant’in iki günü ve bomba iddialar. İşte detaylar...

New York Post, Ja Morant'ın Instagram yayınında silah gösterdiği olaydan iki gün önce aynı mekanda geçirdiği geceyle ilgili detayları paylaştı.

4 Mart'ta Denver Nuggets maçından sonra gece kulübünde açmış olduğu Instagram yayınında silahını gösteren ve eleştirilere maruz kalan Ja Morant'ın, olayın iki gün öncesinde yine aynı mekanda çılgınca eğlendiği geceye ait olan görüntüler basına sızdırıldı.

OLAY NASIL BAŞLADI?

New York Post tarafından yapılan haberlere göre Ja Morant, 2 Mart tarihinde deplasmanda oynanmış olan Houston maçından sonra takım ile beraber Denver’a geldi. Hemen hemen 1.5 saatin ardından Shotgun Willie’s adındaki mekana bir arkadaşı ve iki koruması ile girdi. Kulübe giriş yaptıktan sonra 3 saatliğine bir VIP oda kiraladı ve buna tam 900 dolar civarlarında bir ödeme yaptı.

Morant, ardından odasına dansçı kız gelmesi istedi. Haberlerde paylaşılmış olan fotoğraflarda dansçı bir kızın Morant’e kucak dansı yaptığı sırada tüm zeminde paraların olduğu görülüyor. Görüntüde bunun yanında Morant’in 4 dansçı kıza da 50 biner dolarlık bahşiş bıraktığı ifade ediliyor.

O KADAR ÇOK PARA VARDI Kİ!

Konu ile alakalı bir çalışan, "Odada paradan başka bir şey yoktu. Bir yığın para vardı. Adeta paraları toplamak için bir tırmık lazımdı. Daha sonra bir dansçı yaptığı açıklamada paraların sayılmasının sonsuza kadar sürebileceğini dile getirdi.

Morant, Shotgun Willie’s adındaki bu yere 48 saatin ardından, Denver Nuggets maçını oynamasından sonra da gitti ve silah olayına imza attığı anları yaşadı. Morant, olaydan sonra takımı Memphis Grizzlies tarafından öncelikle iki maç ile cezalandırıldı. Ardından takım heyeti bu cezayı 4 maça çıkardı. Yaptıkları nedeni ile kulübü ile beraber NBA’in ve emniyet güçlerinin de mercek altına aldığı genç oyuncu, yeterince kanıt olmadığından hukuki bir sorun yaşamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri