Bu Burçlar Cinsel Hayata Çok Düşkün! İçlerinde Yanardağ Var! Hele Bir Tanesi…

Burçların insan üzerindeki etkisi kaçınılmazdır. Ama öyle burçlar var ki istekli ve cinsel güdülerinin fazlalığıyla ön plana çıkmaktadır. Şimdi içlerinde adeta yanardağ olan o burçlara bakalım. İşte detaylar...

Burçlar, kişinin karakterinin oluşumunda önemli bir etkiye sahip olup hayatını etkileyebilirler. Bu etkiler bazen olumlu olayların gerçekleşmesine yol açarken bazen de çeşitli olumsuzlukların başlamasına neden olabilirler. Bu yazımızda cinsel yaşamları çok kuvvetli olan istekli üç burç hakkında bilgi vereceğiz.

Astrolojiye göre, cinselliğe en düşkün burçlar arasında genellikle ateş elementi olan burçlar yer almaktadır. Bu burçlar, tutkulu, cesur ve enerjik kişilikleri ile bilinirler ve cinsel hayatları da oldukça önemlidir. Bu yazımızda bahsettiğimiz özellikleri üzerlerinde sonuna kadar taşıyan ve çekim gücü çok kuvvetli olan Akrep, Boğa ve Yay burçlarına, hangi tarihlerde durumlarının nasıl olduğuna ve özelliklerine göz atacağız.

Astrolojik inanışlara göre, bazı burçların cinsel hayatlarına daha fazla düşkünlükleri olduğuna inanılır. Bu burçlar arasında en güçlü ve istekli olan üç burç; Akrep, Yay ve Boğa olarak bilinir.

AKREP BURCU

Su elementine sahip olan ve 23 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında doğan kişiler akrep burcudur. Akrep burçları, genel olarak kendi düşüncelerinin kabul edilmesini isteyen ve karşı tarafa saygı göstermekte zorlanabilen kişilerdir. Bu burçlar, diğer burçlara kıyasla cinselliğe olan düşkünlükleriyle öne çıkarlar. Akrep burcu olan biriyle ilişki kurmadan önce iyi düşünmek gereklidir.

BOĞA BURCU

Boğa burcu, 20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında doğan ve toprak elementine sahip olan kişileri temsil eder. Boğa burçları, genellikle içlerinde bulunan kişiyi fazlasıyla önemserler ancak duygularını açıkça ifade etmekte zorlanırlar. Yemek yemeyi çok seven boğaların cinsellikle ilgisi de oldukça fazladır. Farklı deneyimlere açık olmalarıyla bilinirler ve seks hayatlarına önem verirler.

YAY BURCU

24 Kasım-22 Aralık tarihleri arasında doğan ve ateş elementine sahip olan yay burçları, iletişim konusunda oldukça becerikli ve başarılı bir yapıya sahiptirler. Kendilerine pek çok konuda güvenirler ve hayatta istedikleri şeyleri elde etmek için ellerinden geleni yaparlar. Partnerlerini mutlu etmek ve tatmin etmek yay burçları için oldukça önemlidir, ancak yatakta her zaman aktif bir partner ararlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri