Xiaomi’den Beklenen Cihazlar Artık Türkiye İçinde Satışta! Yeni Modellerin Fiyatı İse Dudak Uçuklattı!

Xiaomi’nin yeni akıllı telefon serisi beklenildiği üzere Türkiye’ye de artık geldi. Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro ile Xiaomi 13 Lite modellerinden meydana gelen seri, Türkiye fiyatları ile dikkat çekti. İşte detaylar...

Telefon devlerinden biri olan Xiaomi’nin yeni akıllı telefon serisi sonundan ülkeye geldi. Türkiye’ye gelen modeller fiyatları ile dikkatleri üzerine çekmiş oldu. Ülkeye gelen modeller arasında; Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro ile Xiaomi 13 Lite yer almakta. Xiaomi severler tarafından yakın ilgiyle takip edilen haber, telefonların ücretleri konusunda dikkatleri üzerine çekti.

BEKLENEN MODELLER ÜLKEYE GİRİŞ YAPTI

Geçtiğimiz aylar içinde ve haftalarda duyurusu yapılan yeni Xiaomi 13 serisi beklendiği üzere Türkiye pazarına da giriş yapmış oldu. Seri ilk olarak Çin pazarı içinde satışa çıkmıştı. Daha sonrasında ise küresel pazar için yolculuğuna başladı. Xiaomi 13, Xiaomi Pro ile Xiaomi 13 Lite modellerinin şimdiki durağı da Türkiye oldu. Ülkeye yeni giriş yapan modeller fiyatları konusunda dikkatleri de üzerine çekmiş oldu.

YENİ MODELLERİN FİYATLARI NE KADAR?

Resmi Xiaomi sitesinde açıklanmış olan bilgiler çerçevesinde Xiaomi 13 Lite fiyatı için 15.999 lira belirlenmiş oldu. Diğer model olan Xiaomi 13 Pro fiyatı ise 38.999 lira olarak kayda geçti. Başka bir model olan Xiaomi 13 fiyatı ise 28.599 olarak belirlenmiş oldu.

Xiaomi 13 (12 GB+ 256 GB); 28.599 lira

Xiaomi 13 Pro(12 GB+ 512 GB); 38.999 lira

Xiaomi 13 Lite (8 GB+ 256 GB); 15.999 lira

PAZARDA ÜST DÜZEYE KONUMLANMIŞ OLDU

Açıklanmış olan bu fiyatlarla beraber Xiaomi’nin en azından şuan kadar bir kampanyasının da bulunmadığını belirtmekte fayda var. Öte yandan ise Xiaomi’nin Türkiye’de uygun fiyata en üst seviye telefon olarak algılanmakta olan Xiaomi’nin artık kendisi pazarın üst düzey oyuncuları ile aynı yere konumlanmış olduğunu da söylemek gereklidir. Ek olarak da Poco ile Redmi markalarının altında Xiaomi, beklenmekte olan daha uygun fiyatları telefonlarını piyasaya sürmekte. Bundan dolayı da bir süredir net sinyallerini görmüş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri