Gaziantep'te PTT binası DEHŞET durumda... Bu Bina ACİL YIKILMALMAZSA KÖTÜ OLACAK... NE BEKLENİYOR?

Gaziantep, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ciddi hasar alan Gaziantep’te şehir merkezindeki hasarlı binalar tehlike yaratıyor, Gaziantep'in en yoğun trafiğinin olduğu caddede bulunan ve tarihi Balıklı Parkı'nın olduğu yer olan DEPREMDE HASAR GÖREN BİNA neden kontrollü şekide yıkılmıyor!

Gaziantep’in şehir merkezinde yer alan PTT binası, depremde hasar gören binalardan birisi. Duvarlarında çatlaklar oluşan binada, patlayan duvarların parçaları düşerek kaldırımları kaplamış durumda. Ancak hasar alan duvarlardan hala parça kopma tehlikesi devam ediyor.


Bina böyle bir tehlike içerirken, insanlar tehlikeyi umursamadan binanın altından geçmeye devam ediyor. Tehlikeye dikkat çekilmek konulan sarı şerit çoktan parçalanmış ve bunun dışında da bu kaldırımın  kullanılmasını engelleyecek bir barikat bulunmuyor.


Bölgede artçı  depremler devam ederken, binanın ciddi tehlike arz ettiğini belirten vatandaşlar, “ Bir kamu binası bu şekilde tehlike içerisinde bırakılmış. Vatandaşlar, rahat bir şekilde binanın altından geçmeye devam ediyor. Yetkililer, bu binayı ve arz ettiği tehlikeyi görmüyorlar mı? Bu bina için ciddi şekilde önlem alınmalı.” yorumunu yapıyorlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri