Gaziantep FK’da gözler Memik Yılmaz’da

Kahramanmaraş merkes üssü olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki deprem sonrasında ligden çekilmek zorunda kalan ve tüm oyuncularını gönderen Gaziantep Futbol Kulübü’nde gözler yeni başkan Memik Yılmaz’a çevrildi. Gaziantep Valisi Davut Gül ile görüşmesinden sonra görevi kabul eden Yılmaz’ın yönetim listesini hazırladığı ve gelecek yılın planlarını yaptığı öğrenildi. Memik Yılmaz’ın yönetiminde ise kulübün eski yöneticilerinden bir çok ismin yer aldığı öğrenildi.

Bu sezon yaşadığı yönetimsel ve ekonomik sıkıntılar sonrasında düşme potasına kadar ilerleyen Gaziantep Futbol Kulübü, depremden sonra TFF’nin aldığı kararla ligden çekildi. Yeni sezonda yoluna yine Süper Lig’de devam edecek olan Kırmızı-Siyahlı takımda gözler yeni başkan ve yeni yönetime çevrildi.
YILMAZ HAZIRLIK YAPIYOR
Gaziantep Futbol Kulübü’nde kulüp başkanlığı görevini kabul eden işadamı Memik Yılmaz, kolları sıvadı. Yönetimini oluşturmak için çalışmalar yapan Yılmaz’ın yeni sezonla ilgili planlar yaptığı öğrenildi. “Gaziantep benim için çok önemli. Ben bütün varlığımı burada kazandım. Bu şehir benim şehrim. Bu takıma 10 yıldan buyana yönetici olarak hizmet veriyorum. Bundan sonrada taşın altına elimi değil, gövdemi koyarak takımımızın iyi bir noktaya gelmesi için çalışacağım” diyen Memik Yılmaz’ın hazırlık yaptığı öğrenildi.
YÖNETİM LİSTESİ TAMAM GİBİ
Gaziantep Futbol Kulübü’nün yeni başkanı Memik Yılmaz’ın yeni yönetim kurulunu belirlemeye çalıştığı öğrenildi. Yönetimde yer vereceği isimlerin önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, “Yönetimimiz herkesi kucaklayacak ve işi bilen isimlerden olacak. İyi bir ekip oluşturarak Gaziantep Futbol Kulübü’nün gelecek yılını kurtarmak istiyoruz. Takımımız için göreve hazırız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri