Uzak Mesafe İlişkisi İçin Bunlara Dikkat Edin! İşte Uzak Mesafe İlişkisi Yürütmenin Yolları!

Bazı ikili ilişkiler, uzak mesafelere rağmen yaşanmaya devam edebilmektedir. Ancak insanlar, uzak mesafe ilişkilerinin zor olduğu gibi bir düşünceye sahiptir. Aslında, uzak mesafe ilişkilerinin sağlıklı bir şekilde sürdürülmesi oldukça kolaydır. İşte detaylar...

İlişkilerin sağlıklı ve canlı tutulabilmesi adına çiftler, farklı aktiviteler ve planlar gerçekleştirerek vakit geçirir. Aynı şehirde bulunan çiftler, anlık planlar yaparak kararlar alabilir ve bu kararlar doğrultusunda bazı paylaşımlarda bulunabilir. Ancak, uzak mesafe ilişkisinde bu pek mümkün olmamaktadır. Uzak mesafe ilişkisi yaşayan kişilerde, belirli aralıklar ile yan yana gelinebiliyor ve bu durum da iki taraf için oldukça can sıkıcı olabiliyor. Ancak, bu duruma rağmen sağlıklı ve mutlu uzak mesafe ilişkisi yaşamak mümkün.

Uzak mesafe ilişkisini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmek için ilk olarak iki tarafından dürüst ve şeffaf olması gerekmektedir. Uzak mesafelerde olan kişiler, gün içerisinde sürekli partnerinin ne yaptığını ve kimlerle görüştüğünü merak etmektedir. Bu durum, iki tarafından dürüst ve şeffaf olması ile aşılabilir ve karşılıklı güven sorunu giderilmiş olur. Güven sorununun aşılması, ikili ilişkilerdeki en temel konudur. Bu sorun uzak mesafe ilişkilerinde olduğu kadar, yakın mesafeli ikili ilişkilerde de geçerlidir.

BELİRLİ ARALIKLAR İLE KONUŞUN

Uzak mesafe ilişkisini yürüten kişilerin en çok yaptığı hatalardan biri, sürekli görüntülü konuşmak ya da sürekli iletişim halinde olmaktadır. Gün içerisinde belirlenen saatlerde çiftlerin konuşması, ilişkinin yıpranmasını engelleyecektir. Belirli saatlerde konuşmak, kişilerin o konuşmayı heyecanla beklemesine neden olurken, ilişkinin de dinç kalmasını sağlayacaktır. İletişim, partnerlere sürpriz yapmak için de kullanılmalıdır. Gün içerinde beklenilmeyen bir mesaj göndermek ya da küçük hediyeler göndermek de uzak mesafe ilişkisi için oldukça önemlidir.

FAZLA TEPKİ VERMEYİN

Uzak mesafe ilişkili sevgililer için geçerli olabildiği gibi evli çiftler için de geçerli olabilmektedir. İş nedeni ile bir süre çiftlerin ayrı kalması, uzak mesafe ilişkisinin yürütülmesine neden olabilmektedir. Bu gibi durumlarda kişiler bazen yoğun iş temposundan dolayı karşı taraf ile verimli bir iletişim kuramayabilir. Bu durum karşısında, diğer kişinin fazla tepki vermemesi, anlayışlı olması ve karşısındaki kişiye de özel bir alan tanıdığını hissettirmesi gerekmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri