Paranoid Şizofren Adam, Bebek Arabalı Anneye Parkın Ortasında Tecavüz Etmeye Kalkıştı!

İngiltere dehşet verici bir olayla çalkalanıyor. İngiltere’de Hanley Park’ta bir adam, bebeğiyle beraber yürüyüş yapan bir kadına tecavüz etmeye kalkıştı. Ayrıntılar herkesi şoke etti…

İngiltere’de dehşet verici bir olay yaşandı. Bir anne, bebeğiyle beraber yürüyüşe çıktığında korkunç bir saldırıya uğradı. Genç anne, bebek arabasını ittirirken paranoid şizofren bir adamın cinsel saldırısına maruz kaldı.

40 yaşındaki Damien Lawrence olayın faili oldu. Lawrence, Hanley Park'ta bir kadına saldırdı ve ardından birkaç saat sonra başka bir kadını Stoke-on-Trent, Staffordshire'daki bir ara sokağa sürüklemeye çalıştı. Paranoyak şizofren Lawrence ilk önce anneyi yakaladı ve parkta bir elini bacaklarının arasına koydu. Kısa bir süre sonra başka bir kadını kaçırmaya çalıştı.

PARANOYAK ŞİZOFREN ADAMA HASTANEDE YATIŞ EMRİ VERİLDİ

Saldırgan tutuklandı ve İngiltere Ruh Sağlığı Yasası uyarınca hastane emri verildi. Mahkemeye çıkmaya uygun görülmedi, ancak geçen yıl üç günlük bir duruşmada hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Adamın cinsel saldırı ve dayak nedeniyle bu cezayı aldığı belirtildi.

Yargıç Graeme Smith, Stoke-on-Trent Kraliyet Mahkemesi'ne şunları söyledi: "Bir jüri, 7 Eylül 2021'de bir dizi eylemde bulunduğunuzu tespit etti. Hanley Park'ta küçük çocuğuyla birlikte bir çocuk arabasında yürüyen bir kadına cinsel saldırıda bulundunuz. Onu tuttunuz ve elinizi bacaklarının arasına koydunuz. Kadın devrildi. Araba devrildi. Kızı hafif yaralanarak düştü neyse ki bebeğe bir şey olmadı. Bu bir saldırıydı. Çığlık attı. Kaçtın.” Dedi.

SALDIRGANIN CEZASI HAPSE ÇEVRİLEBİLİR

Yargıç sözlerine şöyle devam etti, "Kısa bir süre sonra, bir kadın işten eve yürürken sizin tarafınızdan arkadan yakalandı ve ağınıza düşürüldü. Onu bir ara sokağa doğru çekmeye çalıştınız. Direndi ve çığlık attı. Siz geri çekildiniz." Yargıç Smith, Lawrence'ın akıl hastalığından muzdarip olduğundan "memnun" olduğunu ve bir hastanede tutulmasının "uygun" olduğunu ekledi. Lawrence, "halkı ciddi zararlardan korumak" için Stafford yakınlarındaki St George's Hastanesinde kalmaya başladı.

İlerleyen günlerde tedavisine bağlı olarak zanlı hapis cezasına da çarptırılabilir. Mahkeme halen devam ediyor ikinci duruşma Nisan ayında görülecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri