"Ben 22 Yaşındayım Ama Kızım 13, Hesabı Siz Yapın!" Bu Aile İnterneti Ayağa Kaldırdı!

Yirmili yaşlarının başındaki bir çift, iki genci evlat edindikten sonra internet ortamında viral oldu. 23 yaşındaki öğretmenle Tasia Taylor ve 25 yaşındaki kocası Drew, 13 ve 15 yaşındaki iki çocuğu evlat edindiler. Rory ve Tamiray adlı çocukların bu kadar genç bir çifte verilmesi internette gündem oldu…

Geçtiğimiz günlerde gen bir çift, internet aleminin gündemine oturdu. 23 yaşındaki Tasia ve 25 yaşındaki kocası Drew, 13 ve 15 yaşındaki iki çocuğu evlat edindi. Çift internette birçok olumsuz yoruma maruz kalmasına rağmen, TikTok videoları yedi milyon kez görüntülendi. Çift, bunun şimdiye kadar yaptıkları en iyi şey olduğunu söylüyor.

23 YAŞINDAKİ ÇİÇEĞİ BURNUNDA ANNE 13 VE 15 YAŞINDAKİ İKİ GENCİ EVLAT EDİNDİ

23 yaşındaki Tasia konuyla ilgili şunları söyledi: "Aile dinamiğimizde tuhaf bir yaş farkı hissetmiyor olsak da, gerçekten olduğumuzdan daha genç görünüyoruz. İnsanlar sürekli olarak konu hakkında söyleyecek bir şeyler buluyor ve ebeveynler olarak taleplerimiz her zaman ciddiye alınmıyor.”

Yeni anne Tasia "Ayrıca, ergenlerde travma konusundaki kapsamlı eğitimimize ve eğitimciler olarak kendi deneyimlerimize rağmen, ergen çocukların tetikleyicileriyle mücadele etmek zor. Bunun için elimizden gelen en iyi destek sistemini sağlama için her gün çok çalışıyoruz!” dedi.

ÇİFT, AİLESİZ ÇOCUKLARIN TEKRAR AYAĞA KALKMASI İÇİN MÜCADELE EDİYOR!

Tasia ve Drew, ailelerle çalışmak ve insanların tekrar ayağa kalkmasına yardımcı olmak konusunda her zaman tutkulu olduklarını belirtti. Evlerini koruyucu çocuklara açmak isteyen çift, 2022 yılında Çocuk ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı ile çalışmaya başladı.

Çift başlangıçta evlerini altı yaşındaki çocuklara açmaya karar verdi, ancak sürecin ortasında onlardan Rory'yi almaları istendi. Tasia'nın kuzeni olan Tamiray kısa süre sonra ailelerine katıldı. Tasia ve Drew artık tam velayete sahip. Sevgi dolu ve mutlu bir aile hayatına sahip olmasına rağmen, aile dinamiği zorluklarıyla birlikte geldi.

ABD'nin Arkansas eyaletine bağlı Dardanelle'den Tasia şunları söyledi: "Başlangıçta evimizi doğumdan altı yaşına kadar açmaya karar vermiştik. Karşımıza daha büyük bir çocuk olan Rory çıktı. Başlangıçta biraz zorlandık ama şu an işlerin harika gittiğini söyleyebiliriz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri