Bu Burçların Yumuşacık Kalpleri Var! Kalpleri İyilik Dolu Beş Burç!

Oldukça yumuşak kalpli olan bu burçlar, insanları kırmak ve üzmekten kaçınıyor. Aynı zamanda aşırı bir duygusal yapıları bulunmakta. Astrolojideki pamuk kalpli burçları tanıyalım! İşte detaylar...

Aşırı duygusal ve aynı zamanda bir o kadar da kalpleri çabuk kırılan insanlar var. Hatta kimi zaman oldukça iyi olan niyetleri çevrede olan insanlar tarafından kullanıma müsait bir hal alıyor. Bu insanlar çeşitli zorbalıklara da maruz kalabiliyor.

Fakat bu insanlar ne olursa olsun, karşısında olan insanlara karşı empati kurmaktan vazgeçmiyorlar. Kalpleri tam anlamıyla pamuk gibi. İşte en yumuşak kalpli burçların hangisi olduğunu sizler için açıkladık!

BALIK BURCU

Balık burçları her insanla empati kurmak yetenekleri vardır. İnsanları anlamak ve dinlemek için ellerinden ne geliyorsa yaparlar. Aşırı hassas oldukları için kimi zaman istemedikleri davranışlar ile karşı karşıya kalma durumları olabilir. Saldırganlıktan oldukça uzak durular. Son derece kibar ve sevecen olurlar. İyi niyetleri başlarına dert açabilir.

YENGEÇ BURCU

Bu burçlar oldukça ilgili ve duygusal bir yapıdadırlar. Onlara ne kadar kötü davranırsanız davranın sizin için yeni sevgi ile yaklaşım içinde olurlar. Güçlü olan ruh hallerinde dalgalanmalar ve de aşırı öfke durumları olabilir. Fakat kritik durumlarda kendilerini tutmayı başarırlar. Onlar için zorbalık yapsanız dahi her problemi konuşarak çözmek için çaba içinde olurlar.

TERAZİ BURCU

Bu burçlar oldukça hassas bir yapıdadırlar. Herkes için iyi niyet içinde olmaya çabalarlar. Terazi, adaletin bayrak taşıyıcısı olarak barışı teşvik etmeyi sevdiklerinden dolayı cevap vermeyebilirler aynı zamanda kendilerine kötü davranışta bulunanlar için her şeye rağmen de tavır için olmayabilirler. Kimsenin kötü niyet beslediğine inanmazlar.

AKREP BURCU

Akrep burçlarının öfkeden gözü dönebilir. Ancak aynı zamanda çok iyi kalpleri vardır. Kimi zaman ne kadar kin tutsalar dahi karşısındaki insana herhangi bir şekilde zarar vermezler. Ne olursa olsun onlar sabretmeyi bilirler. Bu burçlar kendilerine yönelik yapılan iyi ya da kötüyü unutmazlar.

YAY BURCU

Sosyal olan yay burçları, herkesler iyi geçinip dost olurlar. Oldukça iyi bir kalpleri vardır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri