Bu Burçlar Eski İlişkilerini Bir Türlü Unutamıyor! En Takıntılı Olan Beş Burç!

Bu burçlar geçmişe saplantılı bir şekilde takılı kalıyor. Hem geçmiş hayatlarına hem de eski sevgililerine oldukça bağlılar. Astrolojideki eski sevgilisini unutamayan burçlar açıklandı! İşte detaylar...

Eğer sizde eski sevgilinizi unutmakta zorlu yaşıyorsanız, bu durum kendi hayatını sürdürmenizi zorlaştırır. Eski sevgiliniz sizin için takıntılı hale gelmiş olabilir.

Astroloji de her insanın davranışlarıyla alakalı olarak küçük de olsa bazı ipuçları verir.  Kimi duygularının nedeni burcunuzdan kaynaklı olabilir. Peki en takıntılı burçlar hangisidir? Siz de bu sorunun yanıtını merak ediyorsanız, bu haber tam sizin için!

KOÇ BURCU

Koç burçları, takıntılı olan burçlar arasında yer almaktadır. Eski sevgilisiyle olan yaşadıklarını unutmak onlar adına oldukça zordur. Geçmişe sıkı sıkıya bağlıdırlar çünkü eski ilişkilerinde geçirmiş oldukları zamanı onlar için unutmak zor olur. Eski ilişkilerini unutmak isterlerse bile bunu başarmak onlar için kolay olmaz. Her an geçmiş anıları ile yaşanmışlıklar akıllarında olur.

BOĞA BURCU

Boğaz burçları ilişki konusunda oldukça titiz davranırlar. Kendilerini bir ilişkiye adamışlarda geriye dönüş yapmazlar. Boğa burçlarının ilişkilerinden kopmaları oldukça zor bir durumdur. Bu sebepten dolayı eğer birinden ayrılırlarsa onlar hakkında konuşmayı sürdürürler. Boğa burcunun eski sevgilileri için bu derecede takıntı sahibi olması kimi zaman kontrolü sağlaması zor bir durum olur.

İKİZLER BURCU

İkizler burcu, eski sevgililerini düşünmeden edemezler. Kendi hayatlarını sürdürmekte oldukça zorlanırlar. Eski sevgilisi ile olan anılarına bağlı kalmaya devam ederler. Yeni biri hayatlarına girene kadar bu durum onlar için devam eder. Eski sevgililerin ne durumda olduğunu öğrenmek için de her türlü yolu deneme içinde olurlar.

ASLAN BURCU

Aslan burçları eski sevgililerini unutmakta oldukça zorlanırlar. Bir ayrılık yaşadıktan sonra hala onlar için bağlılık hissettikleri için eski ilişkilerini takıntılı bir duruma getirirler.

AKREP BURCU

Akrep burçları haksızlığa uğrar ya da incinirlerse intikam alır. Eğer ilişkileri onların etkisi olmadan sona erdiyse, intikam almak için yollar denerler.

Öte yandan Yengeç, Oğlak, Kova, Balık, Yay, Terazi ve başak burçları ise eski sevgilileri ile dost bir şekilde ayrılır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri