Sevgilinizin Size Uygun Olup Olmadığını Mı Düşünüyorsunuz? Uzmandan 3 İşaret!

İlişkiler zor iştir. Genellikle "balayı aşaması" olarak adlandırılan ilk “delicesine aşık olma dönemini” atlattıktan sonra, gerçeklik çöker ve birinin kim olduğu ve sizin için doğru olup olmayacağı konusunda daha derin bir fikir edinmeye başlarsınız. Peki sevgiliniz size uygun mu? İşte 3 işaret!

Özellikle daha önce hiç uzun süreli bir ilişki yaşamadıysanız, belirtileri belirlemek zor olabilir. Diğer kişi için ne kadarını feda etmeye istekli olmalısınız? İlgi alanlarınızın örtüşmemesi önemli mi? Peki ya çok tartışırsanız?

The Independent, çıktığınız kişinin sizin için doğru kişi olduğuna dair dört işaret belirlemek için ilişki uzmanlarıyla görüştü! İlişki uzmanları basit yöntemlerle, hayatınızdaki kişinin sizin için doğru olup olmadığını anlayabileceğinizi ortaya çıkardı. Birini delicesine sevmenizin yanı sıra, sizin için doğru olup olmadığını nasıl anlarsınız? İşte uzmanlardan sizin için ipuçları…

Doğru ilişkide ortada buluşabilirsiniz!

İlişki psikoterapisti ve The Sexual Wellness Sessions podcast'inin sunucusu Kate Moyle, başarılı bir ilişkinin anahtarının “uzlaşma” olduğunu söylüyor.

"Dahil olanların bireysel ihtiyaçları arasında her zaman bir mücadele olacak ve her şeyde mükemmel bir şekilde uyumlu olmayı veya üzerinde anlaşmaya varmayı beklememeliyiz." Bir ortakla uzlaşma ve müzakere etme şekliniz, ne kadar uygun olduğunuzun önemli bir göstergesi olmalıdır. Bir konuda anlaşmazlığa düştüğünüzde ortada buluşmayı kolay buluyorsanız, partnerinizin sizin için doğru olduğunu bilirsiniz.

Kendiniz hakkında iyi hissetmenizi sağlarlar!

Flört koçu James Preece, senin için doğru kişinin kendine en çok güvenen kişi olmanı sağlayacağını söylüyor. "Size güven verecekler, iltifat edecekler ve ne kadar harika olduğunuzu size gösterecekler" diye ekliyor. Düşüncelerinizi ve görünümünüzü sürekli olarak sorgulamanıza neden olan ortaklara veda edin, bu bir şeylerin doğru olmadığının açık bir işaretidir.

İyi bir eş, mutlu olmanızı ve kendinizden şüphe duymamanızı ister. Preece, "Siz de buna inanmaya başlarsanız, hiçbir zaman hiçbir şeyi sorgulamanıza veya kendinizden şüphe duymanıza gerek kalmayacak" diye ekliyor.

Doğru kişiler, iyi bir dinleyici olurlar!

İyi bir partner, size ne kadar sıkıcı gelse de, söylemeniz gereken her şeyi dikkatle dinleyecektir. Moyle, "Bu, bir akşamın büyük bir bölümünde iş arkadaşlarınızın kusurları hakkında söylenip durmalarını dinlediğiniz anlamına gelebilir, ancak onların duyulduğunu ve dinlendiğini hissetmeleri önemlidir" diyor.

Tartışmanın içeriği bir birey olarak bizi ilgilendirmiyor olsa bile, birbirimizi duyabilme ve diğer tarafa duyulduğunu hissettirebilme yeteneği, o kişinin zamanımıza ve ilgimize layık olduğunu gösterir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri