Kadınların Tarzına Özel Altın Bileklik Modelleri

Altın bileklikler her zaman kadınların ilgi ve beğenisini kazanan aksesuar parçalarıdır. En çok tercih edilen altın bileklerden 14 ayar altın bileklik ve 22 ayar altın bileklik modelleri pek çok kadın tarafından sevilerek kullanılır. Altından tasarlanmış bileklikler uzun yıllar kullanıldıkları için yapılarıyla eşsiz bir deneyim sunuyor.

Altın bileklikler kaliteli olmalarının beraberinde her kıyafet stiline uyum sağlayacak şekilde tasarlanır. İster  sportif ister normal kıyafetler ile kullanabileceğiniz altın bileklikler aksesuarlarınızın vazgeçilmezi olacak. Altın bileklik tasarımları oldukça geniş yelpazede takı severlere sunuluyor. Bunlar içinden en güzel ve yeni tasarımları bulabileceğiniz altın bileklik modelleri  sitesinden istediğinizi tercih ederek satın alabilirsiniz.

Altın Bilekliklerden Gelen Zariflik

Altın yıllar geçse de değerini koruyan bir madendir. Bu nedenle takı severlerin tercihi genellikle altın aksesuarlardan yana olur. Hem yatırım için hem de güzel duruşu nedeniyle altın her zaman tercih edilen takı olmuştur. Her kıyafete uyum sağlayacak şekilde zarif tasarımlara sahip altın bileklik çeşitleri içerisinden ister gece katılacağınız bir davet için ister günlük kullanım için bileklik modelleri mevcuttur. Altın bileklikler kadınların görünümlerine asil ve zarif bir görünüm katıyor. 

Şık ve rahat bir takı kullanım olanağı elde etmek için altın bileklik seçeneklerine göz atabilirsiniz. Çeyrekli şekilde tasarlanmış olan altın bileklikler her zaman ilgi çeken tasarım olarak ön plana çıkıyor. İster kat kat ister ayrı ayrı dizilmiş çeyrekli altın bileklik farklı fiyat aralıklar ile satışa sunuluyor. Uygun fiyat seçenekleri ile kendinize en uygun altın bilekliği çeyrekli altın bileklik sayfasında detaylı bir şekilde inceleyin.

Altın Bileklikler İle Şıklığınızı Farklı Yansıtın

Her kullanıcın zevkine uygun altın bileklik modelleri vardır. Çok çeşitli tasarımlara sahip altın bileklik modelleri içinde tarzınıza uygun olanı tercih ederek kıyafetleriniz ile kombin yapabilirsiniz.  Spor kıyafetlerinizle veya klasik kıyafetlerinizle bu bileklikleri gönül rahatlığı ile kullanmanız söz konusudur. Spor bir tarza sahip olan bireyler için ince şık  tasarım altın bileklikler oldukça dikkat çekicidir.

Her bütçeye uygun altın bileklik modelleri vardır. Altın ayarları her tasarımda farklılık gösterir. İsim işlemeli altın bileklikler kişiye özel tasarlanır. Bunlarda kendi aralıklarında farklı ayarlara sahiptir. Altın bileklik modelleri yüksek fiyatlı olduğu düşünülse de her bireyin alabileceği şekilde tasarımlar vardır. Genel olarak yatırım amaçlı alınan  altın bileklik modeller gram olarak ve ayar olarak yüksek oranda tercih edilir.

Altın Bileklik İle Stilinize Tamamlayın

Altın bilekliklerin gram ağırlığı kullanılmış olan malzemeye ve malzemenin ağırlığına aynı zamanda bilekliğin işçiliğine göre değişir. Eğer ayar olarak 22 ayar bir altın bileklik almayı düşünürseniz bu bilekliğin gramı 14 gramdan başlamak üzere 31 grama kadar altın bileklik çeşitleri mevcuttur. Özel sipariş zincir bilekliklerde bilek ölçünüze göre ayarlanabilir.

Fakat fiyat olarak biraz daha fazladır. Altın bileklik satın alırken halat şeklinde olan modeller tamamen altından tasarlandıkları için kullanım esnasında dikkat etmek gerekir. Altın bileklik aldığınızda amacınıza uygun tercih etmek size kullanım kolaylığı sunacaktır. Spor tarzda tasarlanmış olan modeller gün içinde kullanım için oldukça idealdir. 

Altın Bileklik Ebatları Nasıl Olur

Altın bileklik çeşitleri pek çok farklı ebatlarda tasarımı yapılır. Her kullanıcıya ve yaş gurubuna uygun boyutta altın bileklikler bulunur. Bileklik boyutu genel olarak özel sipariş üzerine yapıldığında en güzel kombinleri gerçekleştirebilirsiniz. Zarif ve sade altın bileklik kullanmayı tercih ediyorsanız, ince tasarım bileklikler oldukça kullanışlıdır. Günlük kullanıma uygun modeller içinde çok zarif tasarımlar bulmak mümkündür. Altın bileklikler üç farklı renkte de tasarlanır.

Bunların içinde beyaz altın bileklik modelleri sade görünümleri sayesinde her tarz kıyafet ile uyumludur. Özel gün ve gecelerde görünümünüze zarafet katmak için altın bileklik çeşitlerinden uzay yolu tasarım kullanım için özel bir seçimdir. Farklı ayara sahip altın bileklikler takı severlerin ilgisini her zaman çekmiştir. Her kullanıcının zevkine uygun altın takı çeşitleri farklı işçilikle tasarlanır. Tek çeyrekli altın bileklikler son zamanlarda en çok tercih edilen modeller arasında ön planda yer alır. Zevkinize hitap etmiş olan pek çok farklı tasarım altın bileklik modelleri https://www.bigoldi.com sitesinde sizleri bekliyor.

 

Formun Üstü

Formun Altı

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri