Yeni Dizi Herkesi Heyecanlandırdı! Adım Farah Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Televizyon yayınlarına yaşanan depremler nedeni ile ara verilmişti. Bazı kanallarda yayın akışı geçtiğimiz hafta normale dönerken, birçok kanalda yayın akışı tam olarak devreye sokulmamıştı. İşte detaylar...

Yaşanan depremlerin ardında birçok dizinin ve programın yeni bölümü ekranlara getirilmedi. Bu kapsamda, yayına girecek olan yeni dizilerinde yayın tarihi ertelendi. Engin Akyürek ve Demet Özdemir’in başrollerini paylaştığı Adım Farah dizisin tanıtımı ise, iki ismin hayranlarını oldukça heyecanlandırmıştı.

Ekranların en izlenen dizilerinde başrollerde sevenleri ile buluşan Demet Özdemir, Adım Farah dizisi ile tekrar ekranlara dönüyor. Engin Akyürek ile başrollünü paylaştıkları dizinin ne zaman yayına gireceği ise, iki ismin sevenleri tarafından araştırılmaya başlandı. Mevcut yayındaki diziler ile seyircisine ilk bölümü ile merhaba diyecek olan dizilerin, önümüzdeki hafta ekranlara gelmesi bekleniyor.

ADIM FARAH BU HAFTA BAŞLIYOR

Başrollerini Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in paylaştığı Adım Farah dizisinin yapımcılığı 03 Medya tarafından yürütülüyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, Recai Karagöz yer alıyor. Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in rol aldığı Adım Farah dizisi 1 Mart Çarşamba günü seyircisine merhaba diyecek.

DİZİNİN KONUSU

İki sevilen ismin yer aldığı dizi heyecanla bekleniyor. Bu bekleyiş sırasında dizinin konusu da bekleyenle tarafından araştırılmaya başlandı. Adım Farah dizisinin konusu şu şekilde aktarılmaktadır; ‘’Dizide ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğlu ile birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah’ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete sahi olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatları ele alınıyor.’’

BİRÇOK İSİM İKİLİYE EŞLİK EDİYOR

Adım Farah dizisinin yayınlanan ilk afişi büyük bir ilgi gördü. Demet Özdemir, dijital platformda rol aldığı dizi ile son zamanlarda adından sıklıkla bahsettirmişi ve sergilediği performans ile büyük bir beğeni toplamıştı. Adım Farah dizisinde Engin Akyürek ile başrolleri paylaşan oyunculara Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli eşlik edecek. Merakla beklenen Adım Farah dizisinin senaristleri ise; Denir Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur’dur.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri