Genç Kadın, Vurularak Öldürülmeden Önce Ürkütücü Bir “Son” Fotoğraf Paylaşmış!

Arjantin’de bir kadın, erkek arkadaşının "onu vurarak öldürmesinden" birkaç saat önce, beraber sarıldıkları fotoğrafı sosyal medya hesabına koymuş. İşte o cinayetin detayları…

Arjantin’de bir kadın, vurularak öldürülmeden saatler önce erkek arkadaşıyla sarıldığı ürkütücü bir son fotoğrafı paylaştı. 28 yaşındaki Ferni Cristina Ayala Palacios, Arjantin'in Buenos Aires kentindeki evinde ölü bulunmadan birkaç saat önce "canım" yazısıyla erkek arkadaşıyla son fotoğrafını paylaştı. Yetkililer, ölümündeki baş şüpheli olarak 44 yaşındaki erkek arkadaşı Esteban Rojas'ı belirledi.

Kadının kız kardeşi Clara, ablasına ulaşamayınca endişelendi ve kayıp olarak polise bildirdi. Memurlar, kurbanın cesedini Zavaleta semtindeki evinde göğsünde iki kurşun yarası ile buldu. Adli tıp uzmanları onun birkaç saat önce öldüğünü söylediler. Polise göre, kurbanla yaklaşık 18 aydır birlikte olan ve yedi aydır onunla yaşayan Esteban, cinayet saatinden beri firarda…

BOWLING SALONUNDA ÇIKAN BİR TARTIŞMA YÜZÜNDEN GENÇ KADINI ÖLDÜRMÜŞ!

Kurban Ferni'nin, akşamı Esteban ve iki kız kardeşiyle bir bowling salonunda geçirdikten sonra 19 Şubat'ın erken saatlerinde vurularak öldürüldüğü iddia edildi. Ferni, sosyal medya hesabında yer alan son trajik fotoğrafını, öldürülmeden sadece birkaç saat önce sabaha karşı 2 civarında paylaştı. Kurbanın kız kardeşi, çifti en son bowling salonunda tartışırken gördüğünü ve Ferni'nin çok üzüldüğünü iddia etti.

Clara, "Ondan hiçbir zaman şüphelenmedik, ama bize onun kıskanç biri olduğunu söyledi. Daha önce Esteban’ın şiddet uyguladığını veya ablamı hiç şiddet belirtileriyle görmedim. Sadece yaklaşık yedi ay önce onunla yaşamaya başladığında ailemizden uzaklaştı." Dedi.

DAHA ÖNCE DE 8 AYLIK KARISINI MERDİVENDEN AŞAĞI ATMIŞ!

Polis kayıtlarına göre Esteban'ın eski karısının ona karşı "üç veya dört şikayette" bulunduğu ortaya çıktı. Clara, Esteban’ın sekiz aylık hamile karısını merdivenlerden aşağı attığını duyduğunu söyledi. Hatta Esteban’ın sarhoşken, sarışın bir kadının saçlarını bıçakla kestiğini ağzından kaçırdığını da belirtti. Clara, polislere Esteban'ın bölgede çok tanınan bir tefeci olduğunu bildirdi.

Yetkililer, soruşturma devam ederken zanlı hakkında ulusal ve uluslararası tutuklama emri çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri