Cevval Kadın, Kendisini Taciz Eden Adamın Dilini Isırıp Kopardı!

Fransa'da bir kadın kendisine tecavüz etmeye çalışan bir adamın dilini ısırıp kopardı ve kopan dili kanıt olarak polise verdi! İşte o cevval kadının ilham veren hikayesi! İşte detaylar...

Fransa’da akıl almaz bir olay yaşandı. Polis raporlarında yer alan bilgiye göre, 57 yaşındaki bir kadın kendisini taciz etmeye çalışan adamı fena halde pişman etti. Tecavüze yeltenen adamın önce dilini ısırıp kopardı, sonra kanıt olması için kopuk dili polis karakoluna götürdü.

57 yaşındaki kadın, 19 Şubat Pazar günü sabah saat 4'te Fransa'nın Avignon kentinde köpeğini gezdirirken bir adam onu ​​takip etmeye başladı. France Bleu Gazetesi’ne göre, adam ona yaklaştı ve onu zorla kucaklayıp öpmeye çalıştı. Ardından ellerini pantolonunun altına kaydırdı ve cinsel organını çıkarmaya yeltendi. Saldırı karşısında şoke olan kadın önce ne yapacağını bilemedi, sonra can havliyle tacizcinin dünyasını karartan o hareketi yaptı. Umutsuzca kendini savunmaya çalışan kadın, saldırganın dilini ısırıp bir kısmını kopardı.

TACİZCİNİN KOPUK DİLİNİ DELİL OLMASI İÇİN KARAKOLA GÖTÜRDÜ!

Kadın, tacizcinin dilini ısırdıktan sonra tacizci kanlar içinde kaldı. Adamın elinden kurtulan 57 yaşındaki kadın daha sonra delil olarak kullanacağı kopuk dili taşıyarak eve kaçtı. Tacizciden koparıp aldığı kanlı et parçasını oğluyla birlikte yerel polis karakoluna götürdü. Olay yerine giden polisler, kısa sürede tacizcinin kimliğini tespit etti.

57 yaşındaki kadını taciz etmeye çalışan adamın, Fransa'da yasa dışı yollarla yaşayan bir Tunuslu olduğu ortaya çıktı. Polis kısa sürede bulduğu Tunuslu şahsı hemen tutukladı.

TACİZCİDEN ŞOK İFADE: “ASIL BEN TACİZ EDİLDİM!”

Tacizci adam derhal yargılanmaya başlandı. Mahkeme, Tunuslu adamın derhal ülkeyi terk etmesine karar verdi. Ortaya çıkan mahkeme raporlarına göre, Tunuslu adamın ifadesi şaşkınlık yarattı. Tacizci adam, kendisine asıl saldıranın kadın olduğunu söyledi.

Tunuslu adama, öyleyse niçin dili kopmuş olmasına rağmen kadından önce şikayetçi olmadığı sorulduğunda cevap veremedi. 57 yaşındaki kadın, saldırganın kendisi olduğuna dair iddiaları kesin bir dille reddetti. Yetkililer tacizci adamın ifadesini dikkate almadı ve adamın Fransa’dan bir daha dönmemek üzere gitmesine karar verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri