Yeteri Kadar Seks Yapamadığınızı Mı Düşünüyorsunuz? İşte Yatak Odasına Döndürecek İpuçları!

Artık yeteri kadar seks yapamadığınızı mı düşünüyorsunuz? Araştırmacılar, bu sorunu aşmanın küçük ipuçları olduğunu belirliyor. İşte sizi yatağınıza geri döndürecek o reçete! İşte detaylar...

Avustralya'nın Melbourne kentindeki La Trobe Üniversitesi'nde sağlık bilimleri profesörü olan Anthony Smith tarafından yapılan yakın tarihli bir araştırmaya göre, uzun süreli ilişkilerdeki çoğu erkeğin daha fazla seks istemesine rağmen yeterince harekete geçmediği ortaya çıktı. Ama bu araştırmada kadınların da daha fazla seks istediği ortaya çıktı.

Seks hayatlarından memnun olmadığını söyleyen kadınların yüzde 42'sinin sorunun basit olduğunu söyledi: “Birbirimize daha fazlasını istediğimizi söyleyemiyoruz!” Yani sen daha fazlasını istiyorsan ve o daha fazlasını istiyorsa, onu elde etmek için ne yapman gerekiyor? Yanıtlar için haberimizi okumaya devam edin!

Kadınlar doğrudan yapılan seks tekliflerine sıcak bakmıyor!

"Yapmak ister misin?" cümlesi bir kadının ateşini ne yazık ki harlamıyor! Bloomington'daki Indiana Üniversitesi'nde profesör ve cinsellik araştırmacısı olan Debby Herbenick, "Araştırmalar, kadınların doğrudan seks istenmesinden hoşlanmadıklarını gösteriyor" diyor. Bu nedenle, partnerinizi harekete geçiren bir uyarıcı varsa (tutkulu bir öpücük, sıcak bir okşama veya yeni yıkanmış bulaşıklar!), onun ne olduğunu bildiğinden emin olmak sizin işiniz.

Mükemmel bir “sahne” için beklemeyin!

Kabul edin: Harekete geçmeyi düşündüğünüz zamanlar oldu ama anlamsız bir şeyin sizi durdurmasına izin verdiniz. "Daha fazla seks istediğimizi söylüyoruz, evet," diyor Herbenick, "ama bence kadınların asıl istediği şey seks için daha ideal durumlar." Endişesiz, mum ışığı anları nadir olabilir, bu yüzden en iyi seksin genellikle beklenmedik ve kusurlu olan olduğunu unutmayın!

“Daha dün yaptık” fikrinden uzaklaşın!

Herbenick, "Gerçekten eğlenceli, zevkli bir seks yapıyorsanız, "Beş gün oldu, bu yüzden muhtemelen şimdi yapmalıyız "gibi hissetmek yerine bunu tekrar yapmak için çaba sarf edeceksiniz" diyor. Bu yüzden seks zamanı geldiğinde, iPhone'u bırakın ve yüzde 100 orada olun. Farkına bile varmadan, arzuladığın tatmin edici sekse ulaşacaksın.

Dürüstçe konuşalım: İstediğiniz kadar seks yapıyor musunuz? Değilse, bu ipuçlarını dener misiniz?

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri