Dünyanın En Genç Loto Talihlisi, Parayı Uyuşturucuya Harcayınca Trajik Bir Hayatla Karşı Karşıya Kaldı!

İngiltere’nin en genç piyango talihlisi, tam 1.8 milyon sterlini uyuşturucu, meme estetiği gibi harcamalara ayırınca trajik bir hayatla karşı karşıya kaldı…

1.8 milyon sterlinlik ikramiyesini uyuşturucu ve meme estetiğine harcayan İngiltere'nin en genç Milli Piyango kazananı, yaşadığı zor günlerden sonra tekrar hayatını düzene sokmak için harekete geçti. 34 yaşındaki Callie Rogers, 2003'te ikramiyeyi kazanıp manşetlere çıktığında henüz 16 yaşındaydı. Büyük galibiyet, hayatını raydan çıkardı ve genç kız bütün kontrolünü kaybetti.

Genç kız çılgın partilere, uyuşturucuya ve art arda yaptırdığı meme estetiklerinde dünyanın parasını döktü! Ayrıca dünyanın en ünlü tasarımcılarının elbiselerine de tam 300 bin pound harcadı. Piyangodan önce kasiyerlik yapan kadın, kazandığı ikramiyeyi onu intiharı düşünmeye iten bir "lanet" olarak nitelendirdi.

PİYANGOYU TUTTURUNCA HAYATI KARARDI, ŞİMDİ YENİDEN TOPARLAMAYA ÇALIŞIYOR!

Piyangoyu tutturduktan sonra hayatı kararan Callie artık hayatını değiştirmeye karar verdi. 34 yaşındaki kadın tekrar okula döneceğini açıkladı. Dört çocuk annesi talihsiz talihi, hemşire olmak için eğitim almak üzere Central Lancashire Üniversitesi'ne başladığını şu cümlelerle ifade etti: "Mola vermek ve daha iyi bir insan olmak için kendin üzerinde çalışmak işe yarıyor. Kendimle ve küçük ailem için inşa etmeye çalıştığım gelecekle gurur duyuyorum.”

Genç kadın üniversiteye bu yıl Eylül ayında başlayacak.

BÜTÜN PARASINI KOKAİNE HARCADI, ELİNDEKİ HER ŞEYİ ÇARÇUR ETTİ!

2003'teki büyük ikramiyesini çarçur eden kadın, kendi elleriyle kendi felaketini yarattı. Genç kadın piyangoyu kazandıktan bir süre sonra kokain bağımlısı oldu ve kokain kullanırken bir araba kazasına karıştı. Polisler tarafından biber gazı sıkılmak zorunda kaldı ve araba kullanma yasağı verildi.

Kokain bağımlısı Callie, 2018’de karıştığı bir “uyuşturucu borcu” kavgasında iki kadın tarafından dövüldü. Kaburgalarıyla dişleri kırılan, beyin sarsıntısı geçiren ve görme yetisinde kalıcı hasar olan anne, gördüğü şiddetten sonra bir süre komada kaldı.

Bütün yaşadıklarından sonra depresyona giren kadın, yine de piyangoyu kazandığına pişman olmadığını söylüyor. O anları hatırlayan Callie, "Hayatta hepimiz hatalar yaparız ve ben genç ve safken bazı hatalar yaptım ama piyangoyu kazanmak bugün olduğum kişi olmamın büyük bir parçasıydı ve ben olduğum kişiyle gurur duyuyorum."

Callie yetkililere, piyango kazanma yaşının İngiltere’de 18 yaşa çıkarılması çağrısı yaptı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri