ABD Cinayet Silsilesiyle Boğuşuyor: Cinayet Haberini Yapan Gazeteciyi Bile Öldürdü!

ABD Florida'da bir kadının ölümüne sebep olan silahlı çatışmalardan birini haber yapan bir gazeteci de dahil olmak üzere 3 kişi öldürüldü! Katilin ifadeleri kan dondurdu. İşte detaylar…

ABD, cinayet silsilesiyle boğuşuyor! Florida'nın merkezinde silahlı bir kişi, Çarşamba günü bir kadını öldürdü. Aynı gün ise olayın haberini yapan gazeteci de öldürüldü! Katil, olay yerine geri dönerek bu ölümü haber yapan bir TV muhabirini öldürdüğünü ve peşinden de 9 yaşında bir kızı öldürdüğünü itiraf etti. Katilin soğuk kanlı tavırları kan dondurdu.

Florida Polis Ofisi’nden yapılan açıklamaya göre, önce bir kadını, ardından bir gazeteciyi ve son olarak 9 yaşında bir kızı öldüren zanlı, Çarşamba öğleden sonra gözaltına alınarak Orlando'nun hemen batısındaki bir mahallede saatlerce süren cinayet silsilesine son verildi.

SAATLER İÇİNDE GÖZÜNÜ BİLE KIRPMADAN BİRİ ÇOCUK 3 KİŞİYİ KATLETTİ!

Florida Polis Ofisi Şefi John Mina düzenlediği basın toplantısında, "Eyaletimizde ne bir kadın, ne 9 yaşındaki kız çocuğu ne de işini yapan bir gazeteci kurşunların hedefi olamaz” dedi. Mina cinayetle ilgili olarak, "Bu zanlının aklından ne geçtiğini gerçekten bilmiyoruz. Umarım bir noktada amacının ne olduğu hakkında bizimle konuşur." İfadelerini kullanı Mina, Çarşamba günü yakalanan 19 yaşındaki zanlı Keith Melvin Moses'ın, organize cinayet suçuyla yargılanacağını açıkladı.

Katilin ilk atışı, sabah 11 civarında bildirildi. Çarşamba, Orange County'deki Hialeah Caddesi'nde bir aracın içinde 20'li yaşlarında bir kadını öldürdü.

KURBANLARININ HİÇBİRİNİ TANIMIYORDU, RASTGELE BİR EVE GİRİP KÜÇÜK ÇOCUĞU KURŞUNLADI!

Mina, o kadının şüphelinin bir tanıdığı olduğuna inanıldığını söyledi. Mina, günün ilerleyen saatlerinde, araç çekildikten sonra, silahlı kişinin bölgeye geri döndüğünü ve kadının öldürülmesini takip eden iki Spectrum News 13 gazetecisini - bir muhabir ve bir fotoğrafçı - vurduğunu söyledi.

Gazetecilerden biri öldü. Diğerinin durumu Çarşamba günü kritikti, ancak bilinci açıktı ve konuşabiliyordu. Şerif, gazetecilerin vurulmasının ardından zanlının yakındaki bir sokaktaki bir eve girerek bir anne ile 9 yaşındaki kızını vurduğunu söyledi. Yetkililer, çocuğun öldüğü ve annenin Çarşamba akşamı kritik bir durumda hastaneye götürüldüğünü söyledi. Polis şefi katil hakkında, "O eve neden girdiğini bilmiyoruz" dedi. Olayla ilgili araştırmalar sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri