Dünya Bu Aşağılık Tecavüzcüyü Konuşuyor! Küçük Kıza Zorla Kokain Verdi, Defalarca Tecavüz Etti!

İngiltere’de aşağılık bir tecavüzcü, kız öğrenciyi bir tarlaya sürükledi ve onu kokain almaya zorladıktan sonra tecavüz etti. Mahkemeye göre, kötü niyetli bir haydut kızın boynuna tornavida dayayarak defalarca tecavüz etti…

Phillip Williams, kurbanını kokain ve alkol almaya zorladıktan sonra defalarca tecavüz etti. Elinde bir ip ve tornavida olan sanık, çocuğa tecavüz ettikten sonra çamurlu ve yarı çıplak kızı zorla arabasına bindirdi. Onu, Galler'deki Port Talbot'taki tenha ormanlık alanlara uzun bir yolculuğa çıkardı ve burada onu dövdü ve defalarca oral seks talep etti.

Williams'ı 22 yıl hapis cezasına mahkum eden bir yargıç, mahkemede suçluya “aldatıcı, manipülatif aşağılık” laflarını etmekten kendini alıkoyamadı. Swansea Kraliyet Mahkemesi, olayın geçen yılın yazında Williams'ın çocuklara tecavüz etme planını uygulamaya koyduğu sırada gerçekleştiğini açıkladı.

KÜÇÜK KIZI ÖNCE DÖVDÜ SONRA ALKOL VE KOKAİN ALMAYA ZORLAYARAK TECAVÜZ ETTİ!

Sanık, kurbanını Llandovery bölgesindeki çamurlu bir tarlaya zorladı ve onu soymadan önce dövdü ve onu alkol ve kokain tüketmeye zorladı. Ellerini bağladı ve ardından boynuna bir tornavida dayayarak defalarca tecavüz etti. Mahkeme, çocuğun tecavüz sırasında ağladığını ve Williams'a direndiğini açıkladı. Yargıç, sanığa yaptığı şeyi neden yaptığını sorduğunda, "Çünkü yapabilirim" yanıtı alındı.

Esrar ve alkolün etkisi altında olan Williams, kıza saldırdıktan sonra telefonunu aldı ve onu bir arabaya bindirerek Margam Parkı yakınlarındaki ormana götürdü. Ormanda bir kez kızı dövdü ve yine oral seks talep etti, bu reddedildi. Mahkeme, kızın sonunda telefonunu Williams'tan almayı başardığını ve ormandan kaçtığını ve ardından acil servisi aradığını açıkladı.

POLİS, KIZI ÇAMURLU, YARI GİYİNİK VE BİTKİN HALDE BULDU

Polis kısa sürede olay yerine geldi ve kızı çamurlu, yarı giyinik, ayakkabısız ve son derece sıkıntılı bir halde buldu ve onu güvenli bir yere götürdü. Çocuğun iç çamaşırının bulunduğu tecavüz mahallinde delil aramayı da içeren bir soruşturma başlatıldı ve 48 yaşındaki Williams'ın kimliği belirlendi.

Sanık yakalanmaktan kaçmaya çalıştı ancak Dyfed-Powys Polisi ve Güney Galler Polisi tarafından yapılan bir insan avı onu buldu ve tutuklandı. Hakkındaki tüm iddiaları reddetti. Avukat Helen Randall tarafından mahkemeye okunan bir mağdur etki beyanında genç, çektiği çetin sınavın yıkıcı etkisini anlattı.

TECAVÜZCÜNÜN ONU TEKRAR BULUP İŞKENCE EDECEĞİNDEN ENDİŞELENİYOR

Eskiden herkesle konuşan ama şimdi yabancılara karşı paranoyak ve güvensiz hisseden ve sürekli insanların niyetleri hakkında endişelenen dışa dönük bir kız olduğunu söyledi. Kurban, uyumakta zorlanıyor, kilo vermiş, okulda kendini yalnız hissediyor ve nerede olursa olsun Williams'ın onu tekrar bulacağına dair kabuslar görmeye devam ediyor.

Genç kız, görünüşünü değiştirmek, adını değiştirmek ve yeni bir hayata başlamak için taşınmak istediğini söyledi. Yargıç Catherine Richards, Williams'a genç kurbanını "ciddi psikolojik zarara neden olan ve hayatının her yönünü etkileyen" "acımasız" bir çileye maruz bıraktığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri