Asef Kozmetik Kimdir?

Asef Kozmetik, ülke ve dünya çapında private label üretimi yapan bir firmadır. Bu noktada entegre bir tesiste faaliyet gösteriyor ve titiz çalışmalarıyla biliniyor. Kapalı bir alanda çalışmalarını sürdüren firmada, GMP ve ISO kurallarına uygun olarak üretim yapılmaktadır. Bunun yanı sıra, üretim aşamasında gerekli tüm kalite kontrol çalışmalarının yapılmasına özen gösterilir.

Asef Kozmetik; bebek bakım, kişisel bakım, hasta bakım, araç bakım gibi birçok farklı alanda üretim yapmaktadır. Aynı zamanda hayvan bakımı, ev ve ofis temizliği konusunda ürünler geliştirir. Tüm bu kategoriler bünyesinde hazırlanan ürünler, çoğunluğu Avrupa kıtasına olmakla birlikte tam olarak 6 kıtaya ihraç ediliyor. Yapılan titiz çalışmalarla bu ürünler için farklı hizmet grupları çalışıyor.

İhracatı çok geniş bir coğrafyaya yapmakla beraber, en çok ihracat yapan firmalar arasında yer alır. Bu kaliteli çalışma prensibi için Ar-Ge yatırımına önemli ölçüde harcama yapar. Kurulduğu günden bu yana ıslak mendil ve diğer bakım ürünlerinde lider konuma gelmeyi başarmıştır. Hedefi, çalışmalarını daha fazla geliştirerek en iyi Türk markası olarak anılmaktır.

Asef Kozmetik Ne Zaman Kuruldu?

Son teknolojileri kullanarak ıslak mendil ve birçok sağlık ürünlerini üreten firma, güçlü bir deneyime sahiptir. Bunu 20 yıldan uzun süredir gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda başarmıştır. Uzun yıllardan beri hizmet veren Asef Kozmetik, bulunduğu sektör içinde sayısız alanda çalışmalar yürütür. Titiz ve kaliteli çalışmasıyla sektörünün öncüsü haline gelmiştir.

Asef Kozmetik Ne İş Yapmaktadır?

Özel olarak markaların geliştirilme sürecinde Asef Kozmetik, önemli çalışmalar yürüten bir firmadır. Bu noktada bir ürün geliştirmek isteyen firmaların yanında olmaktadır. Beraber çalıştığı müşteriler, markalarının yaratılma sürecinde yüksek kaliteli ürünlerin üretilmesini sağlayabilir. Ürün ise müşterinin isteği doğrultusunda uzmanlarla birlikte koordineli bir çalışma sonucu üretilir.

Özel marka üretimi için firmamız aşağıdaki çalışmaları gerçekleştirir:

Donanımlı bir laboratuvarda özel formasyonlu ürünler kullanarak üretim yapılır.

Sadece ürün desteği başarı sağlamak için yeterli değildir. Bunun yanı sıra firma, ambalaj için de çalışmalarını sürdürür. Kaliteli bir ambalajla ürünlerin korunmasını sağlar. Aynı zamanda özgün ambalaj tasarımlarıyla markanın daha akılda kalıcı olmasına olanak tanır.

Müşteri ilk olarak ürünle alakalı bir örnek isteyebilir. Böyle bir durumda firma, örnek numune çalışması yapar. Müşterinin beklentisini karşılamak amacıyla bu numuneyi iletir.

Kısa süre içinde ürünlerin üretilmesini sağlar.

Özel markanın üretilmesi aşamasında Ar-Ge çalışmaları özenli biçimde gerçekleştirilir. Rakiplerinin ürünlerini inceleyerek hizmet sunduğu markanın rekabet ortamına girmesini kolaylaştırır. Asef Kozmetik, çevreye duyarlı ürünleri donanımlı laboratuvar ortamında üreterek müşterilerine destek olur.

Asef Kimler için Çalışmaktadır?

Asef Kozmetik, ıslak mendil üretimiyle ön plana çıkmasının yanı sıra birçok alanda çalışmalar yapmaktadır. Bu noktada çalışma prensipleri ve hitap ettiği kitle şöyle açıklanabilir:

Bebek bakım ürünlerinden kozmetik ve kişisel bakıma kadar müşterilerinin kendi markasını oluşturmasını sağlar.

Ev ve ofis temizliği, araç bakımı için özel olarak kaliteli ürünleri üretir ve müşterilerinin isteklerine uygun hareket eder.

Kozmetik ve bakım ürünlerinde Sağlık Bakanlığı’nın yönetmeliğine uygun olarak üretim gerçekleştirir. Müşterilerinin istediği ürünleri, kalite standartlarına göre üretir.

Çevreye zararı dokunacak herhangi bir madde kullanılmamaktadır. Üretim aşamasında, tamamen sürdürülebilirlik mottosuna önem verirler.

Tüm belgeleri tamamlanmıştır ve bu noktada profesyonel şekilde çalışmaya özen gösteren bir firmadır. Firma bünyesinde çalışan ekip, kozmetik ve bakım ürünleri konusunda yeterli uzmanlığa sahiptir. Alanında tamamen uzmanlardır ve uzun yıllardır bu sektörde deneyim kazanmışlardır. Böylece tedarikçilerin beklentilerini yüksek bir performansla karşılayabilirler.

Firma, üretimin her aşamasında kaliteye önem verir, gerekli iyileştirme ve geliştirme çalışmalarını yapar. Verdiği hizmetler için sahip olduğu yetkinlik belgelerini de müşterileri ile paylaşarak uzmanlığını kanıtlarız.

Web sitesini ziyaret etmek için:

https://www.asefkozmetik.com/tr

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri