Veda Mektubu Dizi Seyircisi İle Buluşuyor! 27 Şubat Pazartesi günü Kanal D ekranlarında, saat 20:00’de seyircisi ile buluşacak.

Kahramanmaraş depreminin hemen ardından tüm televizyon kanalları normal yayın akışını sona erdirmişti. Tüm kanallarda deprem bölgeleri ile canlı bağlantılar ve uzman isimlerin bilgi paylaşımları yer aldı. İşte detaylar...

7,7 ve 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerin ardından ülkemizdeki tüm televizyon kanalları, yedi yirmi dört canlı yayınlara geçiş yaptı. Dünya genelindeki en büyük kara depremlerinden biri olarak kayıtlara geçen Kahramanmaraş depremi, ülkemizi olduğu kadar diğer ülkeleri de derinden sarstı.

Yaşanan depremin üzerinden iki haftalık bir süreç geçti. Bu süre içerisinde hiçbir televizyon kanalında dizi ya da herhangi bir program yayını gerçekleştirilmedi. İzleyici ile buluşmaya hazırlanan Veda Mektubu dizi de deprem nedeni ile askıya alınmıştı. Televizyon kanallarının normal akışına geçmesi ile beklenen dizinin ne zaman yayına gireceği de araştırılmaya başlandı.

VEDA MEKTUBU YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU

Merakla beklenen Veda Mektubu dizisi, televizyon kanallarının normal yayın akışına geçmesi ile yayına girmeye hazırlanıyor. Dizinin başrollerini Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Emre Kıvılcım ve Rabia Soytürk gibi başarılı oyuncular paylaşıyor. Birçok kişinin merakla beklediği Veda Mektubu dizisi, 27 Şubat Pazartesi günü Kanal D ekranlarında, saat 20:00’de seyircisi ile buluşacak.

VEDA MEKTUBU DİZİSİNİN KONUSU

Büyük bir merak uyandıran dizinin konusu da dizinin hangi tarihte yayınlanacağı kadar araştırılıyor. Usta oyuncu kadrosuna sahip olan Veda Mektubu dizisinin konusu gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştır. Dizinin konusu; modern ve güçlü iş kadını Alanur ve geleneklerinden vazgeçemeyen Antakyalı bir iş adamı olan Ziya'nın hikayesini anlatmaktadır. Geçmişte yaşadıkları aşkı aileleri yüzünden geride bırakmaları ve farklı hayatlarda yollarına devam ettikleri dizide Alanur ve Ziya'nın yıllar önce ayrılan yolu çocukları Aslı ve Mehmet'in aşkı ile yeniden kesişir. Büyük bir ilgi ile izlenecek olan Veda Mektubu’nun yayınlanacağı ilk gün seyirciler tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Yeni dizinin yayına girmesi ile televizyonlarda ara verilen diğer dizilerinde tekrar yayınlanmaya başlanması ve dizi severler ile buluşması planlanıyor. Veda Mektubu’nun ilk bölümü ise, 27 Şubat akşamı yayınlanacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri