Uzmanlar Öneriyor: Masanızda Dev Bir Su Şişesi Bulundurmanız İçin 4 Neden!

Her gün gerekli miktarda su tüketmek, vücudunuza yapabileceğiniz en iyi şeylerden biridir. Zaman zaman unutuyorsunuz biliyoruz, peki neden masanızda dev bir su şişesi bulundurmuyorsunuz? İşte size 4 harika neden! İşte detaylar...

Hepimiz zaman zaman su içmeyi unutabiliriz, ancak su yeteri kadar su içme cilt berraklığına, kilo kontrolüne, iyi enerji seviyelerine ve çok daha fazlasına yardımcı olabilir. Su içmenin en kolay yolu? Masanızda dev bir su şişesi bulundurun!

Gözden uzak gönülden de uzaktır derler, bu yüzden her zaman yanınızda bir su şişesi olduğundan emin olun ve H2O düzeltmenizi her zamankinden daha kolay yapın! One Green Bottle, açıklıyor: Suyun faydaları en basit haliyle nelerdir? En iyi versiyonunuz olabilmeniz için onu parçalara ayırıyoruz!

İyi bir cilt için sandığınız kadar çabalamanıza gerek yok

Hepimiz o parıltıyı elde etmek için çabalıyoruz, yani o losyonları ve iksirleri unutalım mı? Cildinize yardımcı olmanın en etkili yolu su içmeye devam etmektir. Su içmek, sindirim sisteminize yardımcı olarak ve toksinleri dışarı atarak, cildinizi iyileştirmeye yardımcı olur ve sağlıklı ve parlak bir cilde yol açar.

Cilt elastikiyetini ve ışıltınızı artıracak, ayrıca kırışıklıkları ve egzama gibi cilt hastalıklarını azaltmaya bile yardımcı olacak!

Artan enerjiyi gözünüzle bile görebilirsiniz!

Yorgun hissetmek? Hepimiz biraz öyle değil miyiz? Yeteri kadar su içtiğinizden emin olmak, günlük hayatınıza hiç ummadığınız katkıları sağlayabilir.

Düşük enerji ve yorgunluk uzun süredir dehidrasyonla ilişkilendirilmiştir, bu yüzden yanınızda büyük bir şişe bulundurduğunuzdan emin olun! Bir enerji çöküşünün yaklaştığını hissederseniz, size kahveden daha çok yardımcı olacaktır.

Zihniniz hiç bu kadar net olmamıştı!

Konsantre olmak için yardıma mı ihtiyacınız var? Yine, şişenizi su ile doldurmak, beyninizdeki sisle mücadeleye yardımcı olmanın harika bir yoludur. Özellikle iş günü boyunca. Bu yüzden masanızda büyük bir şişe bulundurun ve içtiğinizden emin olun. Su, oksijeni beyninize taşırken, en yüksek performansta kalmanıza ve net düşünmenize yardımcı olur.

Toksinlerden arınıyoruz! Suyla mı? Evet suyla!

Su, böbreklerinizin toksinleri atmasına yardımcı olur, ister cuma gecesi iş içkilerinden sonra akşamdan kalmış olun, ister her gün, sadece normal vücut fonksiyonlarına yardımcı olmak için yeterli miktarda su içtiğinizden emin olun! Su, toksinleri kan dolaşımınız yoluyla vücudunuza ve ardından sisteminizden dışarı taşır.

Sağlık uzmanları bunu yapmak için günde sekiz bardak önerir, ancak masanızda büyük bir su şişesi koyarsanız kotayı kolaylıkla doldurursunuz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri