Şoke Eden Röportaj: “Ben Bir Jigoloyum Ve Karım Yaptığım İşe Saygı Duyuyor!”

İngiltere’de DailyMail’e “Gümüş Tilki” rumuzuyla röportaj veren bir adam, herkesi şok etti! İngiltere’de jigololuk yapan adam, evliliğini nasıl yürüttüğünü ve işini nasıl yaptığını anlattı…

“ Ben bir jigoloyum ve karımın görüşü her zaman insanları şok ediyor!” Sektörde yaklaşık yirmi yıldır çalışan bir jigolo, yatak odasında birini memnun etmek için verdiği en iyi ipucunu paylaştı! “Gümüş Tilki Alex” işini seviyor ve insanlar karısının da sevdiğini keşfettiklerinde şok oluyorlar.

Yaklaşık yirmi yıldır çalışan jigolo, yatak odasında birini memnun etmek için verdiği en iyi ipucunu paylaştı! 41 yaşındaki adam DailyMail’e röportaj verdi. Eşiyle üniversitede tanıştığını ve o zamandan beri yan kariyerini desteklediğini söyledi. İnşaat mühendisi adam, yarı zamanlı ek işe 25 yaşındayken başladı ve durmaya da niyeti yok. Alex'e göre karısı, yaptığı ek işe saygı duyuyor ve konuşulacak bir şey olarak bile görmüyor!

“YAPTIĞIM İŞLE DİĞER EVLİLİKLERE YARDIM ETTİĞİM İÇİN MUTLUYUM!”

Gümüş Tilki Alex rumuzlu adam verdiği röportajda "Eşim buna razı. İkimiz de tek eşliyiz. Bunca yıldır birbirimizi tanıyoruz. O benim en iyi arkadaşım. Diğer evliliklere yardım ettiğim, eşleri tatmin ettiğim ve erkeklerin yanmasını engellediğim için çok mutluyum!”

Gümüş Tilki, yıl boyunca ilişkilerini romantizm dolu tuttuklarını anlattı. 41 yaşındaki adam "Karım bazen yeni bir şey öğrendiğimde bundan oldukça keyif alıyor. İş hakkında konuşmuyoruz. O bu konuda tamamen nötr.” Diyor.

EVE İŞ GETİRMİYORMUŞ!

Alex, müşterileri ile yalnızca otellerde veya müşterinin evinde buluşur. Yani eve iş getirmiyor!

Jigolo, çocukları olursa bu iş kolundan vazgeçmeyi düşüneceğini kabul etti. Ancak bunun nedeni cinsel doğasından değil, evde çocuk bakımına yardımcı olmak istemesiydi.

Jigolo, yatak odasında erkeklere yardım etmek için ilk tavsiyesini de vermeyi ihmal etmedi! 41 yaşındaki adam, insanları memnun etmenin anahtarının, ikinizin de zevk aldığı şeyler hakkında açık ve dürüst bir konuşma yapmak olduğunu söyledi. "Onlarla konuş ve neleri sevdiklerini gör. İyi eğlenceler!" Ayrıca insanlara sadece rahat oldukları şeylere katılmalarını tavsiye etti.

41 YAŞINDAKİ ADAM EK İŞ OLARAK YAPTIĞI JİGOLOLUKTA AYDA 1500 STERLİN KAZANIYOR!

Alex, yaklaşık iki haftada bir gördüğü bir dizi müdavimle birlikte, bir gecelik konaklama için saatte 200 sterlin alıyor ve ayda 1500 sterlinlik bir kazanca sahip oluyor. Müşterilerinin çoğu otuzlu ve ellili yaşları arasında. Ancak ara sıra yirmili yaşlarındaki insanlarla yatmaktadır.

Bu yıl, farklı insanlardan birden fazla iş teklifi aldıktan sonra Sevgililer Günü'nü 25 yaşında bir kadınla geçirdi. Ocak ayının kötü geçtiğini söyleyen Gümüş Tilki, o ay 1200 sterlin kazandığını ama Noel’de 3000 sterlini zorladığını açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri