Yolcu Otobüsü Kiralama İhtiyacına Çözüm

Hepimiz ulaşım ihtiyacımızı birçok farklı vasıta ile gideriyoruz. Bunlar bazen metrolar bazen minibüs veya otobüsler oluyor.

Hepimiz ulaşım ihtiyacımızı birçok farklı vasıta ile gideriyoruz. Bunlar bazen metrolar bazen minibüs veya otobüsler oluyor. Peki grup olarak gezmek veya bir noktadan başka bir noktaya ulaşmak için ne yapıyorsunuz? İşte biz tam bu noktada çözüm üretiyoruz. Sunduğumuz otobüs kiralama ve minibüs kiralama hizmetleri ile ülkemizin her köşesinde toplu taşıma hizmetleri veriyoruz. Üstelik tüm bu hizmetler şoförlü ve kredi kartına taksitle sağlanıyor.

Şoförlü Otobüs Kiralama İmkanı

Firmamız ülkemizin her il ve ilçesinde kiralık otobüs filosu ile ulaşım destekleri verir. Bu hizmeti havalimanı otobüs transferleri, geziler, turlar, okul gezileri, seçim otobüsleri, toplantılar, düğün ve merasimler gibi birçok toplu taşıma ihtiyacınızda kullanabilirsiniz.

Kiralık Otobüs Çeşitleri

Kiralık otobüslerimiz 3 farklı kapasite ile hizmet verir. Bunlar 46 kişilik, 50 kişilik ve 54 kişilik kiralık otobüslerdir. Araçlarımız ile şehir içi veya şehirlerarası otobüs kiralama ihtiyacınızın tamamını çözebilirsiniz. Bu otobüsler saatlik, günlük, haftalık veya aylık şoförlü kiralanabilir.

Otobüs kiralama fiyatları gidilecek yolun uzaklığına göre değişiklik gösterir. Bu nedenle kiralama ihtiyaçlarınızda 08508405250 numaralı müşteri hizmetlerimizi aramalısınız.

Kiralık otobüslerimiz genellikle Setra S515, Mercedes Tourismo, Mercedes Travego, Man Lion’s Coach, Man Fortuna, Neoplan Cityliner, Neoplan Starliner veya Temsa markadır. Tamamı benzer kabin konforuna sahip bu araçları kiralamak için aşağıdaki bağlantıyı tıklayın.

https://buskirala.com/otobus-kiralama/

Şoförlü Minibüs Kiralama İmkanı

Firmamız filosunda birçok şoförlü kiralık minibüs bulunur. Bu minibüsler küçük grupların havalimanı transferleri, geziler, turlar ve her çeşit ulaşım ihtiyacınıza cevap verebilir. Şehirlerarası minibüs kiralama hizmetimiz sık tercih edilir. Bunun sebebi minibüslerimizin lüks yolcu kabinleri ve firmamızın kapsamlı destekleridir. Ayrıca minibüs kiralama fiyatları da bizi tercih sebebi yapar.

Kiralık Minibüs Çeşitleri

Kiralık minibüsler 8 kişilik, 16 kişilik ve 19 kişilik olmak üzere üçe ayrılır. Minibüs kiralama fiyatları da gidilecek destinasyona olan mesafenize göre değişkendir. Minibüslerin yetersiz geldiği durumlarda yarım otobüs olarak ta bilinen 27 veya 31 kişilik midibüslerimizden de hizmet talep edebilirsiniz.

Kiralık minibüslerimiz arasında Volkswagen Crafter, Mercedes Sprinter, Mercedes Vito, Volkswagen Caravelle, Ford Transit, Renault Master gibi markalar bulunsa da bunlar arasından en çok Mercedes ve Volkswagen marka minibüsleri hizmetinize sunarız.

Bu araçlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve kiralamak için aşağıdaki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

https://buskirala.com/minibus-kiralama/

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri