İngiltere’nin En Şişman Adamı, Nasıl 262 Kilo Verdiğini Anlatıyor!

Artık ağırlık yok! İngiltere’nin en şişman adamıydı, 11 saat boyunca duşta mahsur kalınca hayatını baştan aşağı değiştirdi. İşte ilham veren hikayesi…

İngiltere’de yaşayan Casey King, 383 kiloyla ülkenin en şişman adamıydı. Bir gün duşa girdiğinde, 11 saat sıkışıp kaldı ve hayatını değiştirmeye karar verdi. Fazla kiloları nedeniyle küvete sıkışıp kalan ve ekipler tarafından kurtarılan Casey, kendisi için bu anın çok utanç verici olduğunu ve değişmek için bir mihenk taşı oluşturduğunu açıkladı.

Temmuz 2014'teki o korkunç anı hatırlayan Casey, The Sun'a şunları söyledi: "Tanrım, orası çok karanlıktı, dışarı çıkmaya çalıştım ve çok canımı yaktı ve sonra tekrar tekrar denedim. Sonunda çok yoruldum ve derin derin nefes almaya başladım. Kendimi dışarı çıkacak şekilde konumlandıramadım, bu yüzden 11 saat duşta oturdum. Evde beni öyle gören yakınım, itfaiyeye haber verdi ve bu sayede kurtulabildim."

“ŞİMDİ KIZLAR BENİM NUMARAMI İSTİYOR!”

Şu an 38 yaşında olan Casey 383 kiloya ulaşmasının ardından kilo vermeye karar verdi ve muhteşem bir yol kat etti. Casey toplamda 262 kilo verdi ve şu an 121 kiloya ulaştı. Casey, büyük bir çabanın sonunda her gün onlarca kızın, kendisinin telefon numarasını istediğini belirtti.

TLC programı My 3,000lb Life'da yer alan Casey, sonunda “biriyle randevuya çıkmak” gibi normal şeyler yapabildiğini iddia ediyor ve kızların DM'lerine akmasından heyecan duyuyor! Ancak bu kolay bir yolculuk olmadı ve sarkan derilerinden dolayı henüz bitmedi.

CASEY, ERGENLİK YILLARINDA HIZLA KİLO ALMAYA BAŞLADI

Casey, ergenlik yıllarında fast food beslenme ve sıfır egzersizle kilo almaya başladı. Şöyle açıklıyor: "Sosyal hayattan dışlanmıştım. Gürültücü ve çılgındım, bu yüzden arkadaşlarımın ebeveynleri beni ortalıkta istemiyorlardı. Arkadaş olabileceğim insanlar sınırlıydı. Beni mutlu eden tek şey yemekti. 10 yaşımdan itibaren, bir torba patates kızartmasını derin yağda kızartıp üzerini ketçapla kaplar ve bütün gün onu yerdim” dedi.

Günlğk rutinleri yüzünden 383 kiloya kadar ulaşan Casey, "Büyük boy Big Mac yemekleri yerdim ve kız kardeşim onunkini bitiremediğinde yerdim. Her zaman daha fazlasını istedim... Yeterince yemediğimi düşünüyordum"

Banyoda sıkışıp kaldığı anda yeniden doğan Casey, hayatta hiçbir şeyin imkansız olmadığını ve her zaman yeni bir ihtimal yaratılabileceğini gösterdi. Casey, sarkan derilerinden kurtulduktan sonra çileli yolculuğunu tamamlamış olacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri