Nusret’ten Depremzedelere Yardım! AFAD’a 25 Milyon Lira Bağış Yaptı!

Dünyaca tanınan Türk şeflerden Nusret Gökçe, depremzedeler için yardım elini uzattı. Kahramanmaraş depremleri sonrasında afet bölgesinde kullanılması için AFAD’a 25 milyon lira bağış yapacağını duyurdu! İşte detaylar...

Kahramanmaraş depremleri sonrasında birçok ünlü isimden destekler gelmeye devam ediyor. Dünyaca tanınan Türk şef Nusret Gökçe de kendi adındaki marka adına bir bağış yapacağını açıkladı.

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nusret’tin, yardım açıklamasından sonra birçok kullanıcıdan destek ve teşekkür için yorumlar akın akın geldi. Türk şef Nusret, AFAD aracılığıyla bölgede yardımda bulunacak.

ÜNLÜ ŞEF SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Dünyanın birçok yerinde şubesi olan Nusret Gökçe, sosyal medyadan yardıma yapacağına dair bir paylaşımda bulundu. Türk şef Türkçe olarak bu paylaşımı yaptı ancak İngilizce alt yazı kullanarak da açıkladıklarının bütün takipçileri tarafından anlaşılmasına yardım etti.

Dünyaca tanınan şef Nusret, paylaşmış olduğu videoda şunları dile getirdi; Evet. Buradan tüm dünyaya çağrı yapıyorum. O gün bugün oldu. Acımız çok büyük. Birlik ve beraberlik vakti. Ülkemiz için. Nusret markası adı altında AFAD’a 25 milyon lira bağışta bulunacağız. Haydi Türkiye’m. Ele ele verip, gönül gönüle.  Biz hepimiz beraberiz. Biz Türkiye’yiz, cümlelerine kurdu.

BÖLGE İÇİN DESTEK

Öte yandan ise Nusret Gökçe, 25 milyon liralık bağış açıklamasında bulunmadan önce ihtiyaç sahiplerine yemek için yardım etmişti. Tanıtan ismin 50.9 milyon takipçisinin bulunmuş olduğu sosyal medya hesabından afet bölgesindeki mutfağını paylaşarak ve ‘limitsiz kişi sayısı’ ifadesine yer verecek deprem bölgesinde ihtiyaç sahipleri için yemek dağıtımında bulunmuştu.

LİMİTSİZ YEMEK

Deprem bölgesi için tanınan isimlerden Nusret Gökçe de yardım elini uzatmış oldu. Oldukça çok takipçisinin olduğu sosyal medya platformu Instagram üzerinden takipçileriyle yardım bağışı hakkında açıklama yaptı. Ünlü isim AFAD aracılığıyla bölge halkına destek olacak. Maddi yardım yaparak, depremzedelere yönelik çalışma yaptı.

Birçok ünlü ismin madden ve manen yardımları sürüyor. Geçen akşamlarda yapılan ortak TV yayını ile de birçok ünlü isim deprem bölgesi için destek verdi. Hem programı sunan hem de programda yer alarak bağışları kabul eden pek çok tanıdık isim bölge halkı için seferber olmuş durumda.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri