İki Kadın Tarafından Kaçırılıp İşkence Gördüğünü İddia Etti! Meğer Kendine “Kaçırıldı” Süsü Vermiş

Sherri Papini Amerikalı kadın, Redding, California'daki evinin yakınında aniden kayboldu. Üç hafta sonra, tuhaf bir “kaçırılma” hikayesiyle yeniden ortaya çıktı. İşte detaylar...

Kasım ayında Sherri Papini, Kuzey Kaliforniya'da yürüyüşe çıktığı sırada aniden ortadan kayboldu. Üç hafta sonra yaklaşık 140 mil (225 km) uzakta bir otoyolda hırpalanmış ve yara bere içinde bulundu ve iki İspanyol kadın tarafından nasıl kaçırılıp işkence gördüğüne dair bir hikaye uydurdu! Ama bu bir yalandı.

Papini'nin arkadaşlarını, ailesini ve çevresini şok edecek şekilde, kaçırılma olayını kendisi planlamıştı. Kimse tarafından işkence görmemişti. Bunun yerine, 600 mil (965 km) uzakta yaşayan eski bir erkek arkadaşını görmeye gitmişti. Bu, kendi kaçırılma numarası yapan ve sonra tuhaf bir yalanla yaptıklarını gizlemeye çalışan Sherri Papini'nin hikayesidir.

KÜÇÜK BİR KIZKEN BABASININ EVİNİ SOYMUŞTU

11 Haziran 1982'de doğan Sherri Papini'nin sorunlu bir gençliği vardı. Papini, 18 yaşındayken babasının evini soydu. Ve birkaç yıl sonra, Papini'nin annesi polise, Papini'nin kendisine zarar verdiğine inandığını ve bedenine yaralar açtığını bildirmişti. Papini’nin kaybolma davasındaki savunma avukatı, Papini'nin çocukluğunun zor geçtiğini ve onun daha sonraki aldatmalarına yol açan şeyin bu olduğunu ileri sürdü.

Savunma avukatı William Portanova, "Papini'nin sancılı ilk yılları, onu sayısız yönden çarpıttı ve dondurdu," dedi. Ancak Papini'nin ilk yılları hiç de sancılı geçmedi. Kendi düğün blogunda yazdığı gibi, ortaokuldayken kocası Keith Papini ile tanıştı.

Sherri Papini blogunda "Her şey ortaokuldaki ilk öpücükle başladı" dedi. “O yedinci sınıftaydı, ben sekizinci sınıftaydım. Ortaokuldaki ilk öpücüğümün kocam olacağını hiç düşünmemiştim! People dergisinin açıkladığı gibi, ikisi yıllarca iletişimi kaybetti, ancak daha sonra yetişkin olarak yeniden bağlantı kurdu. O zamana kadar, Sherri Papini çoktan evlenmiş ve boşanmıştı, ancak hızla eski sevgilisine aşık oldu ve geleceğini onunla planladı.

KOCASI TARAFINDAN TERK EDİLİNCE HİSTERİK HAREKETLERİ BAŞ GÖSTERDİ

Papini, garip davranışları sebebiyle kocası tarafından terk edilince histerik hareketleri baş gösterdi. Ekim ayında kocasından ayrılan kadın, Kasım’da yeni bir sevgili buldu! Ve bir gün onun yanına çıkıp gittiğinde kendine 3 hafta boyunca kaçırılma süsü verdi. Genç kadın ortaya çıktığında, İspanyol iki kadın tarafından alıkonulduğunu anlattı. Ama bu bir yalandı. Genç kadının sevgilisi, gecenin bir yarısı onun evine geldiğini ve sabah geri döndüğünü açıkladı. Papini’nin  sevgilisiyle sadece 1 gün kaldığı düşünülünce, 3 hafta boyunca ne yaptığı hala meçhul…

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri