Hislerin Seni Ele Veriyor! Birinden Hoşlandığınızı Nasıl Anlarsınız?

Hepimiz gerçekten, gerçekten birilerine ilgi duyduk! Peki "gerçekten ama gerçekten birine ilgi duymanın" biraz fazla ileri gittiğini nasıl anlarsınız? Hisleriniz sizi ele veriyor! İşte detaylar...

Kendinizi gelişigüzel bir şekilde onun Instagram sayfasına veya Twitter hesabına tıklarken buluyorsunuz ve sonra hiçbir değişiklik olmadığını ve yeni bir şey paylaşmadığını görüyorsunuz. Neden? Çünkü 2 dakika öncesine kadar yine oradaydınız!

Modern zamanlarda yukarıdaki örnek bir hoşlanma belirtisi olabilir. Cama taşla tıklatmak veya mor mendil vermek artık geride kaldı. Hatta kokulu mektuplar da! Peki yaşadığımız çağın spesifik hoşlanma belirtilerini bilmek ister misiniz? Hislerinizin ne anlama geldiğini bulmak sandığınız kadar zor değil. Büyük kalp çarpıntılarının dışındaki çoğu belirtiyi sizin için derledik!

ATEŞ BACAYI SARINCA NASIL DAVRANIRSINIZ?

Aşkımı herkes duysun!

Aşkınız hakkında herhangi biriyle konuşmaktan mutlusunuz. Herkes gibi! Rastgele bir iş yaptığınız iş arkadaşınız gibi. Büyükannenin aile toplantısındaki kız kardeşi gibi. Kısaca, aşık olan herkes gibi sizin de dilinizde sürekli “o” var!

Ortak arkadaşımız artık en sevdiğim arkadaşım!

Karşılıklı tanıdıklarınızla planlar yaparsınız, belki, sadece belki, aşkınızın sıradan bir sohbette ortaya çıkması umuduyla! Ve bazen o kadar bile sevmediğiniz insanlarla uzun akşamlar geçirirsiniz, sırf sonunda hoşlandığınız kişiye çok sıradan bir tesadüf gibi "geçen gece ortak arkadaş ile takıldığınızı" bildirmek için.

Merhaba, stalker!

Aşık olduğunuz kişinin fotoğrafına yorum yapan veya tweet atan herkesi araştırmadan edemezsiniz. En çok ne kadar ileri gittiniz? Yengesinin abisinin küçük kızının diş çıkarma partisi fotoğraflarına kadar gördüğünüzü düşünüyoruz!

Ah bu şarkıların gözü kör olsun!

Şu sıralar en çok dinlediğiniz şarkıya dikkat ettiniz mi? Sanırım, her çaldığında onu düşünüyorsunuz! Müzik listenizde yaptığınız değişiklikler, midenize yaklaşan kelebeklerin habercisi!

“Onunla plan yapana kadar boşum!”

Aşkınla plan yapana kadar hafta sonu veya hafta içi için herhangi bir plan yapmayı kesinlikle reddediyorsun. Ve ondan haber alamazsanız, arama ihtimaline karşı hafta sonunu açık tutuyorsunuz.

Her konu ona geliyor!

Bu çok tuhaf, ama hemen hemen her konuşmayı aşık olduğun kişiyle yaptığın bir konuşmayla ilişkilendirebilirsin! Sürekli olarak arkadaşlarına aşkının ne düşündüğünü söylüyorsun, lütfen artık onları bunaltmayı bırak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri