O banka, nakit destek paketini devreye soktu! Uygulamayı indiren herkes başvuru yapabilecek! Üstelik 10 bin TL

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için yeni bir açıklama geldi. Bankalardan biri, nakit ihtiyacını karşılayabilmek adına 10 bin TL’lik destek paketini devreye soktu. İşte o banka…

Bankaların devam eden nakit desteği kampanyaları kapsamında yer alan düşük faizli krediler gibi faiz destekli krediler de son dönemlerin popüler olan bankacılık sektörü kampanyaları arasında yer almaya başladı. Ancak, asıl popüler olan kampanyalar faizsiz bir şekilde sunulan kampanyalar oldu. Bu kapsamda son açıklama Garanti BBVA’dan geldi.

Bankaların son dönemlerde odaklandığı faizsiz taksitli nakit avanslara ilgi her geçen gün artmaya başladı. Bu nedenle bankaların da artırdığı kampanyaları kapsamında faizsiz bir şekilde sunulacak olan 10 bin TL tutarındaki nakit desteği kampanyası bu kez Garanti BBVA’dan başlatıldı. Kampanyasının şartlarına ilişkin bir bilgilendirme gerçekleştiren Garanti BBVA, yazılı olarak yaptığı açıklamada kampanyadan yararlanabilecek olan vatandaşları duyurdu.

GARANTİ BBVA’DAN 10 BİN TL NAKİT DESTEĞİ

Yeni bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkan Garanti BBVA, 28 Şubat 2023 tarihine kadar Garanti BBVA Mobil’den şubeye gitmeden müşterisi olan ve bireysel kredi kartı başvurusu yapan kişilere nakit desteğinde bulunacağını bildirdi. Sadece, başvurusu onaylanan kişilerin yararlanabileceği bu nakit desteği kapsamında Garanti BBVA’nın 10 bin TL’ye varan faizsiz ve masrafsız taksitli nakit avansı 6 ay taksitle sunacağı ifade edildi. Kampanyadan yararlanabilmek için müşteri olma sürecinin Garanti BBVA Mobil üzerinden tamamlanmasını şart koşan Garanti BBVA, müşteri olduktan sonra 14 gün içerisinde Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet ve BonusFlaş üzerinden bireysel kredi kartı başvurusu yapılması ve onay alınması halinde kampanyadan yararlanılabileceğini bildirdi.

GARANTİ BBVA’NIN KAMPANYA ŞARTLARI BELLİ

Kampanya kapsamında birtakım şartlar belirlemiş olan Garanti BBVA, örneğin kredi kartı başvurularının onaylanması ve kartlarının açılması durumunda taksitli nakit avansın kullanıma sunulacağının altını çizdi. Kampanya tanımının kredi kartı başvurusu onaylandıktan 1 gün sonra yapılacağına dikkat çeken Garanti BBVA, taksitli nakit avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerektiğini vurguladı. Şartları sağlayan kişilerin tanımlanan taksitli nakit avansı 31 Mart 2023 tarihine kadar kullanabileceğini bildiren Garanti BBVA, kampanyaya sadece bireysel ve asıl kredi kartlarının dahil olacağını ifade etti. Kredi kartı başvurusu onaylanmayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacağının altını çizen Garanti BBVA, kredi kartı başvurusunun 10 bin TL’den daha az limit ile onaylanması halinde çekilebilecek maksimum taksitli nakit avans tutarının kredi kartının limiti kadar olacağını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri