4 Ekim Hangi Burç Yükseleni? 4 Ekim’de Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 4 Ekim hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 4 Ekim ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

4 Ekim’ de doğanların yükselenini hesaplamak için kişinin doğum yeri ve doğum dakikasının bilinmesine ihtiyaç vardır. 4 Ekim doğumlu kişiler terazi burcuna mensuptur. Kişiye ait bu bilgiler öğrenildikten sonra yükselen burç öğrenilebilir. 4 Ekim’ de doğan bir bireyin yükseleni de terazi olabilir.

4 Ekim’de Doğanların Burcu Nedir?

4 Ekim’de doğanların burcu hava grubu burçlarından terazi burcudur. Terazi burcu kişiler 24 Eylül ila 23 Ekim tarihleri arasında doğar. Yönetici gezegeni Venüs’tür. Teraziler cazibeleri ile tanınırlar. Zarifliğe ve şıklığa düşkündürler. Elementleri güçlü olasılık ile bakırdır. Hava grubuna girerler.

4 Ekim Hangi Burç Yükselenidir?

4 Ekim yükselen burcu olan kişiler oldukça yetenekli ve yaratıcı kişilerdir. Etraflarına hemen uyum sağlayabilirler. Olaylara iyimser yönden bakmayı bilirler. Yalan söylenilmesinden hazzetmezler. Kişisel zevklerine oldukça düşkündürler. Karşısındaki insana içten davranır ve yapmacık hareketleri yoktur. 

4 Ekim’de Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Ekim’de doğan erkeklerin özellikleri arasında en dikkat çekeni insanların sorunlarını çözmek için oldukça istekli olmalarıdır. İkna yetenekleri üst düzeydedir. Terazi erkekleri kadınlara düşkün oldukları için çevrelerinde her zaman kadınlar bulunur. Kadınların terazi erkeklerine ilgileri oldukça yüksektir. Yalan söylenmesinden hiç hoşlanmazlar ve adalet duyguları oldukça gelişmiştir. Sanattan oldukça hoşlanırlar. Kapalı ve kalabalık ortamlar kendilerini hemen sıkar. Dostlarına oldukça sadıktırlar. Terazi erkeği üzüldüğü zaman sizden oldukça nazik bir şekilde uzaklaşmasını bilir.

4 Ekim’de Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Ekim’de doğan kadınların özellikleri arasında tartışmalarda her zaman haklı çıkmalarıdır. Bir terazi kadını ile tartışmaya girmek, kaybedeceğin bir savaşa girmekten farksızdır. İkna yetenekleri terazi erkekleri kadar güçlüdür. Sürekli pahalı eşyalar edinmek isterler, lükse oldukça düşkünlerdir. Yüz hatları güzeldir ve sevecen bakarlar. Terazi kadınları asla partneriz yapamazlar. Romantik ilişki yaşamaya her zaman ihtiyaç duyarlar. İstekleri karşılanmadığı zaman üzgün yanları hemen açığa çıkar. İç dünyaları karmakarışıktır. Bazen duygusal karmaşıklıklar yaşayabilirler. Uygun adayını bulana kadar kalpleri her zaman birilerine açıktır. Bakışlarında oldukça derin anlamlar taşırlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri