4 Nisan Hangi Burç Yükseleni? 4 Nisan'da Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 4 Nisan hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 4 Nisan ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

4 Nisan'da doğanların yükseleni incelenir iken saate bağlı hesap yapılır. Akşam 8'de birinci dakikada doğan bir kişinin yükseleni terazidir. Terazi yükseleni olan kişilerde vicdan oldukça fazladır. Kendilerini sosyal çevrelerinden ayrı konumda tutarlar.

4 Nisan'da Doğanların Burcu Nedir?

4 Nisan'da doğanların burcu ateş grubuna dâhil edilen koçtur. Koç erkeklerinde ve koç kadınlarında tek düze işi sevmeme görülür. Rekabet etmeyi çok severler. Enerjilerini tam anlamı ile kullanabilecekleri mesleklerde daha başarılı olurlar. Emir almak onlara uygun değildir. Terfi konusunda başarılıdırlar Yönetilmek dendiği zaman orda koç burcu bulunmaz. Kendi işlerinde daha başarılı olabilirler.

4 Nisan Hangi Burç Yükselenidir?

4 Nisan yükselen burcu her iki saatte bir değişir. Bu tarihin yükselen burçları arasında terazi de yer alır. Yalnızca iyi günde değil her an yardımcı olmak onların işidir. Yükselen terazi burçları iç dünyalarında yaşadıkları bir olayı dışarı yansıtmamaya özen gösterir. Bu kişiler güçlü bir imaj sergilemeleri ile tanınır. Zaman zaman kırılgan olabilirler. Ancak bunu dışarı belli etmezler. Özgür ruhları ve kural tanımama huyları sayesinde rakipsizdirler. Bazı terazilerde hafif de olsa maçoluk görülür. Başka insanların iyi yönlerinden etkilenirler. Kötü yönlerini ise almamaya çalışırlar.

4 Nisan'da Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Nisan'da doğan erkeklerin özellikleri arasında el becerisinin olması, uğraştıran şeylerden keyif alması gibi konular yer alır. Kesici aletleri kullanarak yeni bir ürün tasarlamak onlara göredir. Bu nedenle terazi erkekleri genellikle mühendis, madenci ya da doktor olur. Spor ve sanat alanında da terazi erkeklerini görmek mümkündür.

4 Nisan'da Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Nisan'da doğan kadınların özellikleri kendi ayaklarının üzerinde durmak, gurur ve egodur. Çoğu koç kadını egosunu belirli bir dengede tutmayı başarır. Bazıları ise bu dengeyi koruyamadığı için insanlardan büyük eleştiri alır. Bir koç kadını çok güçlü bir yapıya sahiptir. Bu kadınlar farklı burçtan erkeklerin ilgisini çekecek doğal bir güzelliktedir. Becerileri genel olarak doğaya yönelik gelişir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri