4 Ağustos Hangi Burç Yükseleni? 4 Ağustos'ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 4 Ağustos hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 4 Ağustos ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

4 Ağustos'ta doğanların yükseleni için ilk olarak bilinmesi gereken bilgi doğum saatinin kaç olduğudur. Saat 23.00 doğumlu bir kişi boğa yükseleni taşır. Bu insanlarda bakım, cazibe ve asalet büyük önem taşır. Venüs ekseninde hareket eden bu kişiler odaklanma bakımından iyidirler.

4 Ağustos'ta Doğanların Burcu Nedir?

4 Ağustos'ta doğanların burcu emirden hazzetmeyen ve liderlik vasfı taşıyan aslandır. Aslan burcu insanlarda IQ seviyesi yüksektir. Bu nedenle girdikleri şirketlerde yönetici pozisyonunda görev alırlar. Çoğu zaman da kendi işlerini yaparlar. Kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanırlar. Bu sayede aktris ya da aktör olmaları çok zor değildir. Şov dünyası aslan burcu kadın ve erkekler ile doludur. Yalnızca şov dünyası değil farklı mesleklerde de görev alırlar. Doktor, öğretmen ya da işletmeci olarak yüksek başarılar elde ederler.

4 Ağustos Hangi Burç Yükselenidir?

4 Ağustos yükselen burcu sabırlı davranışları ile iyi birer dinleyici olan boğadır. Arkadaşlarının sırlarını iyi bir şekilde saklamaları nedeni ile dert ortamlarının olmazsa olmazlarıdır. Pek çok işe yatkın olan ellerini ince işçilikte kullanırlar. Sanata olan düşkünlükleri nedeni ile heykeltıraş olabilirler. Yükselen boğalar tutkulu oldukları alanları bulur ve bu alanlara yönelirler. Kadın ya da erkek fark etmeksizin ten uyumuna önem verirler. Hayattan aldıkları zevk rahatlıkları ile paraleldir.

4 Ağustos'ta Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Ağustos'ta doğan erkeklerin özellikleri vücutta kalp çakrasını ifade eder. Kalpte oluşan akut sorunlar aslan burcunu zor durumda bırakabilir. Kalp ağrısı ya da sıkışması gösterebilirler. Bu nedenle damarlarında sorun meydana gelebilir. Sorunların azalması için aslan burcu erkeklere egzersiz yapması önerilir.

4 Ağustos'ta Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Ağustos'ta doğan kadınların özellikleri yükselen burçlarına bağlı olarak değişir. Aslan kadınları aslan yükselenine sahip olduklarında aşklarına sıkıca sarılır. İkili ilişkilerinde sahip çıkan taraf olurlar. Her an sevgilileri ile bir arada kalmak isterler. Bu durum onların gururlarını kırmalarına da yardımcı olur. Ayrıca egoları da sevgililerine geçmez.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri