4 Mart Hangi Burç Yükseleni? 4 Mart'ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 4 Mart hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 4 Mart ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

4 Mart'ta doğanların yükseleni doğum gününe, doğum saatine, doğum dakikasına göre değişebilir. Belirtilen günde doğan bir birey yengeç yükselenine sahip ise öğle saatlerinde doğmuştur. Bu kişiler eşlerine sadık davranırlar. İkili ilişkilerinde karşı tarafın üzerine titrerler.

4 Mart'ta Doğanların Burcu Nedir?

4 Mart'ta doğanların burcu su burçlarının başında yer alan balıktır. Balık burçları hayalleri olmadan yaşayamaz. Kurdukları hayallere ulaşmak için devamlı olarak plan yaparlar. Bakım ve görünüş onlar için önem arz eder. Ev ve sofraları gözlerine hitap etmelidir. Sanata ilgi duymaları nedeni ile ressam, müzisyen ya da artist olabilirler. Duygularını içten yaşarlar. Bu nedenle bir balık burcu ile birlikte olmayı herkes kaldıramaz.

4 Mart Hangi Burç Yükselenidir?

4 Mart yükselen burcu insanların aradığı en önemli şey sevgidir. Balık burcu ve yengeç yükseleni olan kişiler evi çok sever. Dost seçimlerinde sadakate değer verirler. Evde vakit geçirmek için ev içi aktivitelere ağırlık verirler. Satranç oynamayı ve puzzle yapmayı severler. Arkadaşları ile genellikle ev ortamında bir araya gelirler. Ekonomik anlamda tutumlu bir tavır sergilerler. Ancak ihtiyacı olan bireylere yardım etmede de cömerttirler. Savurgan olmamaları nedeni ile istedikleri büyük hedeflere ulaşırlar. Hayvan sevgisi onlar için önceliklidir.

4 Mart'ta Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Mart'ta doğan erkeklerin özellikleri özellikle aynı burç kadınlar tarafından merak edilir. Balık burcu erkekler bir şeye sahip olduklarına ona aşırı düşkün olabilirler. Sevdikleri şeylerde kendilerini ortaya koyarlar. Sezgisel yetenekleri diğer insanlardan tarafından kolayca fark edilir. Bu nedenle medyum ve falcılar genel olarak balık erkeklerinden çıkar.

4 Mart'ta Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

4 Mart'ta doğan kadınların özellikleri arasında temizliğe karşı hassasiyetleri yer alır. Balık kadınları hayatlarını başkaları hakkında konuşarak geçirmekten hazzetmez. Onlar için en önemli olan şey kendi yaptıklarıdır. Bu kadınlar yaratıcılıklarını aktif olarak kullanabilecekleri meslekleri çok sever. Bu nedenle sinema ve tiyatroya yönelim söz konusudur. Edebi yönleri de güçlüdür.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri