Seni Sevmeyen Birini Sevmekten Nasıl Vazgeçersin Ve Kalbini Nasıl İyileştirirsin?

Sizi sevmeyen birini sevmek acı verici, yorucu bir deneyimdir. Hayran olduğunuz bir kişinin bir ara size romantik bir şekilde bakacağını umarsınız, ancak bu olmazsa hayal kırıklığına uğrarsınız. Peki, bunu atlatmak ve kırılan kalbinizi iyileştirmek için ne yapmalısınız? İşte o reçete! İşte detaylar...

Sizi sevmeyen birine mi tutuldunuz? Elbette bu konuda yalnız değilsiniz, bu tür durumlar birçok kişinin başına geliyor ve birçoğumuz bunu atlatmaya çalışıyoruz. Kendimizi istenmeyen duygular tarafından kapana kısılmış bulmamızın birçok nedeni vardır. Hayalini kurduğunuz bir aşk hikayesinin nasıl ters gidebileceğini keşfedelim.

Aşkınızın karşılık bulamamasının birden çok nedeni olabilir. Bu nedenlerle yüzleşmek, durumu atlatmakta en büyük yardımcınız olacak. Dünyada milyonlarca erkek veya kadın varken niçin biriyle ömrünüzü çürütesiniz ki? Gelin bu nedenleri keşfedelim ve kendimizi Sevgililer Günü’nün romantik atmosferinde, bu duygulardan kurtaralım!

AŞKINIZ NEDEN “PLATONİK” OLARAK KALDI?

Uzmanlar bununla ilgili birçok sebep sıralıyor. Örneğin; Aşkınız ciddi bir şey istemiyor olabilir bu durumda “arkadaş kalalım” teklifini duyabilirsiniz. Veya bu kişi seni kullanıyor! Sizden bir projede yardım etmenizi veya bir görevi yerine getirmenizi isteseler de, sizi meşgul etmenin onlar için uygun olduğunu bilin.

Ya da, partnerinizin artık size karşı romantik duyguları yok. Çoğu zaman, uzun süredir bir ilişkiniz olduğu için sizi sevmeyen birini sevmekten vazgeçmek zordur ve ayrılık gerçek bir şoka dönüşür. Bunlar yalnızca en yaygın senaryolardır, ancak sorun aynıdır. Duygularınızla bir şeyler yapmak ve nasıl bırakacağınızı öğrenmek gerekiyor.

GERÇEĞİ KABUL EDİN

Size ihtiyaçları olmadığını kabul edene kadar iyileşme sürecine başlamak zor olacaktır. Bir şeyi umut etsen bile, sadece sen istiyorsun diye duygu geliştirmeyeceklerini anlamalısın. Bir gün her şeyin değişeceğine inanarak duygusal acı çekmenin bir anlamı yok. Gerçeği kabul edin ve hak ettiğiniz geleceği inşa etmeye başlayın.

YAS TUTMANIZA İZİN VERİN

Bu acı gerçektir ve bu, sizi sevmeyen sevdiğiniz birini ertesi gün unutacağınız anlamına gelmez. Üzgünsen ve kimseyi görmek istemiyorsan, evde kal ya da yürüyüşe çık. Olumsuz duygularınızı, ihtiyacınız olması durumunda gözyaşları veya çığlıklar yoluyla salıverin. Ancak, umutsuzluğun hayatınızın merkezi olmasına izin vermemelisiniz. Yavaş yavaş, normal durumunuza giden yola başlamalısınız. Er ya da geç, çok daha iyi hissedeceksin!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri