İngiltere’de Bir Polis Tecavüz Suçuyla Mahkemeye Çıktı! Ayrıntılar Kan Dondurdu!

İngiltere’deki bir polis memuru hakkında ortaya atılan iddialar kan dondurdu. 36 yaşındaki polis memurunun mahkemedeki tavırları herkesi öfkelendirdi! İşte detaylar...

36 yaşındaki Martyn Coulter adındaki polis memuru, Doğu Lothian ve Edinburgh'daki adreslerde Haziran 2013 ile Kasım 2014 arasında bir kadına tecavüz etmek ve aynı kadına üç kez saldırmakla yargılanıyor!

Ayrıca aynı polis memuru, 13 yaşından küçük bir kıza tecavüz ve cinsel saldırıda bulunmakla da suçlanıyor. Polis memuru Coulter, hakkındaki iddialardan sonra kraliyet tarafından polislik görevinden uzaklaştırıldı. Mahkemeye, Coulter'ın iddia edilen suçlardan tutuklandıktan sonra Eylül 2020'de bir polisle yaptığı ilk görüşmenin kaydı gösterildi. Birçok suçtan yargılanan polisin mahkemedeki tavırları ise herkesi öfkelendirdi!

MAHKEMEDE GÜLMEYE BAŞLAYINCA HERKESİ ÖFKELENDİRDİ!

Mahkemeye polis memurunun daha önce yaptığı telefon görüşmeleri sunuldu. Telefon görüşmelerinde bir arkadaşı ona iddiaların doğru olup olmadığını sorduğunda, zanlının güldüğü gözlendi. Bu konuşma, mahkemeyi ayağa kaldırdı!

Mahkemeye, Coulter'ın gülüyormuş gibi göründüğü, bir çocuk ve bir kadının kendisi hakkında yaptığı suçlamaların polis memurları tarafından kendisine yöneltildiği üç örnek daha gösterildi.

Mahkemenşn yargıcı Bayan Harper sordu: "Ne yapıyordun?"

Coulter, "Sadece inanamayarak gülüyordum. Suçlamalar karşısında tam bir şok içindeydim. Çok şaşırdım ve güldüm” dedi.

Bayan Harper buna istinaden "Komik miydi?" dedi.

Coulter ise : "Hayır, hiç komik değildi." Şeklinde yanıtladı.

OLAYLARIN GERÇEKLEŞTİĞİ SIRADA BAŞKA BİR YERDE OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Mahkeme ayrıca bir polisin Coulter'a sinirlenip "yüzünün kızaracağı" durumlar hakkında soru sorduğunu ve görüşme yapan memurların görüşme boyunca bu davranışa dikkat çektiğini duydu Savunma ajanı Ian Duguid KC'nin sorgusu sırasında Coulter'a, 2014 yılında Dunbar'daki bir adreste küçük bir çocuğu "kapının yanında" bir radyatöre fırlattığı iddiaları soruldu.

Coulter, hakkındaki bütün iddiaları reddetti ve olayların gerçekleştiği 6 Eylül ile 21 Eylül 2013 tarihleri ​​arasında İngiltere'de bir ordu eğitim kursunda bulunduğuna dair özel bir savunma yaptı. Resmi kayıtlarda eski polis memurunun belirttiği yerlerde orada olmadığı ortaya çıktı.

Edinburgh'daki Yüksek Mahkeme Pazartesi günü, Yargıç Lady Drummond'un huzurunda kapanış konuşmalarını dinleyecek. Son mahkemede iddiaların odağındaki polis hakkında karara varılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri