Sevgililer Günü'nde Bekar Mısınız? Bu Eğlenceli Planlara Hemen Göz Atın!

Sevgililer Günü yaklaşırken, havada aşk kokusu olduğu bir sır değil. Fakat Sevgililer Günü’nde bekar olmak da bir utanç değil! Siz de onlardan biri misiniz? Öyleyse bekarlığınızın tadını çıkarın! İşte sizin için hazırladığımız o liste…

Sevgililer Günü, her yerde karşımıza çıkan kalp şeklindeki süslemeler, duygusal hediyeler ve tebrik kartları arasında, sadece çiftler için yapılmış bir fırsat gibi hissedilebilir. Ancak günün tadını çıkarmak için bir ilişki içinde olmanıza gerek yok. Hatta bunu tek başınıza deneyimlemek, kutlamak için daha da fazla bir sebep olabilir!

Derlediğimiz bilgiler, Sevgililer Günü’nde yalnız olan kalplere özel olarak toplandı! Sevgililer Günü’nde boynu bükük dolaşmanıza gerek yok, kendi başınıza olmanın da tadını çıkabilirsiniz. Üstelik o günün baskısından azade olmak da kutlanası bir şey!

PARA HARCAMA BASKISI YOK, ROMANTİK JEST DERDİ YOK!

Her şeyden önce, Sevgililer Günü'nde bekar olmak, cesur bir romantik jest yapmak veya çok para harcamak zorunda kalma baskısı olmadan, günü istediğiniz gibi geçirebileceğiniz anlamına gelir. Başkaları randevuya çıkarken, siz arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte olmak için zaman ayırabilir, kendinize biraz bakım yapabilir ve hatta bir seyahate çıkabilirsiniz. Günün ruhunu kucaklamaktan tamamen görmezden gelmeye kadar değişen, kendi başınıza katılabileceğiniz birkaç Sevgililer Günü etkinliğinin bir listesini bir araya getirdik. Hangi rotayı seçerseniz seçin, bekar bir yaşam için şükredeceksiniz!

FIRINDA LEZZETLİ İMKANLAR, HEM DE OLABİLDİĞİNCE BEKAR!

Lezzetli pasta ve kurabiye tariflerinden daha sağlıklı atıştırmalık seçeneklerine kadar, arkadaşlarınıza, ailenize ve tabii ki kendinize hazırlamanız için Sevgililer Günü ikramlarından eksik kalmayın!

FİLM MARATONUNA ÇIKMAYA HAZIR MISINIZ?

En sevdiğiniz romantik filmlerle kanepede rahatlayın ve Hollywood aşkınızın sevgiliniz olmasına izin verin. Merhaba, Titanic’ten Leonardo Di Caprio!

BİRAZ TERLEMEK HİÇ FENA OLMAZ!

Biraz egzersiz yaparak kendinize Sevgililer Günü hediyesi olarak endorfin verin. Egzersiz yapmak ister normal rutininizin bir parçası olsun, ister konfor alanınızın dışında olsun, nihai etkileri hem ruh halinizi yükseltir hem de güçlendirir.

AİLENİZLE VAKİT GEÇİRMEK İÇİN MÜKEMMEL BİR GÜN…

Ebeveynler, kardeşler ve diğer akrabalar, Sevgililer Günü'nü sevdikleri biriyle (sizinle) geçirmekten heyecan duyacak. Getirdiğiniz herhangi bir kart, ikram veya çiçek yalnızca bir bonus olacaktır. Aman dikkat, yakınlarınızın romantik planını bozmadığından ve onların da bekar olduğundan emin olun!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri