3 Şubat Hangi Burç Yükseleni? 3 Şubat’ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 3 Şubat hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 3 Şubat ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

3 Şubat'ta doğanların yükseleni kova burcu yükselenidir. Kova yükselen hesabı yapılır iken doğum saatinin ve doğum dakikasının önemi büyüktür. Yükselen burç hesabına göre saat 1'de üçüncü dakikada doğan bir kişi akreptir. Akrep yükselenler dikkat yetenekleri ile bilinir.

3 Şubat'ta Doğanların Burcu Nedir?

3 Şubat'ta doğanların burcu 21 Ocak ile 18 Şubat arasında doğan bireyler ile aynıdır. Kova burcu olan bu bireyler hava grubuna girer. Burca ait hareketler Satürn ve Uranüs tarafından belirlenir. Burç; yetenekleri, idealist hedefleri ve istikrarlı olması ile tanınır. Kova burcu insanları yaptıkları her işe tutku ile bağlıdır. Bu burçlar kin tutamadıkları için içlerinde bir kötülük barındırmaz. Sanata düşkünlükleri sayesinde ressamların birçoğu kova burcudur.

3 Şubat Hangi Burç Yükselenidir?

3 Şubat yükselen burcu saate göre değişir. Saat birde doğan bir birey akrep yükselen özelliklerini gösterir. Akrep yükselenler gerek fiziksel özellikleri gerekse de samimiyetleri ile dikkat çekicidir. Akrep yükselen ile kova burcu birbirini dengeler. Bu sayede bireylerde derin izlenimler ortaya çıkarır. Kararlılık sahibi olmaları, disiplinli çalışmaları ve tutkuları sayesinde pek çok işi başarı ile tamamlarlar. Ufukta yükselen bu burçlar, kendini korumayı oldukça iyi becerir. Özellikle art niyetli insanların erken fark edilmesi konusunda akrep burçlarına ve akrep yükselenlerine güvenilebilir.

3 Şubat'ta Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

3 Şubat'ta doğan erkeklerin özellikleri arasında ilk sırada marjinal tavır ve davranışlar gelir. Özgürlüklerine düşkün olan kova erkekleri, zeki yapıları ile de gündemde kalmayı başarır. Giyimlerinde yarattıkları farklı kreasyonlar onları karşı cinse gösterir. Kova erkekleri saygılı yapılarını bozmaz. Ancak haklı oldukları konular var ise bu konularda da karşısındakine haklısın demez. Kafaları genellikle eleştirel konularda çalışır.

3 Şubat'ta Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

3 Şubat'ta doğan kadınların özellikleri arasında idealizm de bulunur. Bu özellikleri onları pek çok alanda uç noktalara taşır. Büyük keşifleri beraberinde getiren düşünceler, kova kadınlarının eseridir. İstediklerini alma yetenekleri diğer insanlardan ayrılmalarını sağlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri