Fenomen Taha Duymaz'ın Ablasından Dilan Polat'a Ağır Gönderme! Eda Ece Devreye Girdi, Ortalık Karıştı!

Depreme Hatay’da halasının evinde yakalanan fenomen Taha Duymaz için arama kurtarma çalışmaları halen devam ederken Dilan Polat ile Duymaz’ın kardeşleri arasında gerilim yaşandı. O gerilim sosyal medyaya bomba gibi düşerken ünlü oyuncu Eda Ece, Polat’ın yanında yer aldı. İşte ayrıntılar…

Kahramanmaraş merkezli yıkıcı depreme Hatay’ın Antakya ilçesinde halasının evinde yakalanan ve ilk andan bu yana da bir ümit kurtarılması beklenen fenomen Taha Duymaz için ekiplerin yoğun çalışmaları halen devam ediyor. CZN Burak, Dilan Polat, Sıla Doğu ve daha birçok isim Taha Duymaz’ın bulunduğu apartmanın önüne kadar gidip ekiplerden yardım isterken Polat, AFAD’ın ve diğer ekiplerin günlerdir bölgede çalışmalar yürüttüğünü an be an duyurdu.

Dilan Polat’ın Taha Duymaz ile ilgili çalışmaları Instagram hesabından paylaşması Duymaz’ın sevenlerinin umutlarını yeşertirken genç fenomenin ablası da felaketin yaşandığı an itibari ile Polat ile iletişime geçti. Ayrıca deprem bölgesinde bulunan ve Taha’nın enkazdan sağ çıkabilmesi için dualar eden kardeşi de Polat ile sürekli olarak iletişimde kaldı.

İş makineleri ile çalışmaların devam ettiği direkt olarak AFAD personelinin ağzından bildirilirken 5 günün ardından deprem bölgesine giden abla Duymaz, bölgede bir çalışma olmadığını, çalışmaların yan apartmanın enkazında sürdürüldüğünü ileri sürdü. Bunun üzerine Polat bir nevi show yapmak ile suçlanırken Polat’a destek ünlü oyuncu Eda Ece’den geldi.

“KİMSE YOK!”

Depremin ilk gününden bu yana sosyal medya hesabından kardeşi için paylaşımlarda bulunan abla Duymaz, dün ilk kez enkaz alanına gitti. Gece çekmiş olduğu görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Duymaz, “Burada hiçbir ekip yok, başından beri de hiç gelmemişler” diyerek Dilan Polat’ı zan altında bıraktı.

EDA ECE’DEN DESTEK GECİKMEDİ!

AFAD yetkilisi ve alanda bulunan diğer kişiler ile sürekli olarak irtibatta olan ve Duymaz’ın bulunduğu apartmanda yürütülen çalışmaları direkt olarak ilk ağızdan duyuran Polat, abla Duymaz’ın sözleri üzerine şaşkınlığını dile getirdi.

Polat’a destek Eda Ece’den geldi. Ece, Instagram hesabından yapmış olduğu paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Taha için dün gece hastanede çalıştığımız madencilere haber verdik. Aramadığım yer kalmadı. Bizden önce Dilan Polat ve Sıla Doğu yardıma koştu. AFAD’dan Zeynep Hanım ile sürekli irtibatta, ekiplere bilgi verdiler. ‘Tünel kazılması gerek, ‘Madenciler lazım’ dediler. Bizler madenci göndermek için seferber olduk. -1’inci kat olduğu için çalışmalar çok uzadı, çok zorlanarak herkes uğraştı. Kimse hiçbir yere yetişemiyor. Herkes çok üzgün ama bu insanlar çabaladılar. Yapmayın. CZN Burak da oradaymış, kardeşi söylemişti. Olan aksaklıkların suçlusu bu insanlar değil. Biz de hala çabalıyoruz. Umudumuzu da kaybetmedik. Çabalayan insanlara bari bunu yaşatmayın. Şahit olmasam, yazmazdım.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri