Kıbrıs Transfer - Kıbrıs Otel Uçak Transfer

Yavru vatan Kıbrıs, Türkiye için önemi son derece büyük olan bir destinasyondur. Üstelik Akdeniz’in tam ortasında yer alması ve tarihin her döneminden izler taşıması da adanın değerini katbekat artırmış durumda. Ayrıca Kıbrıs’a gelenler için her türlü turistik değeri vadetmesi de harika bir tatil için son derece önemli bir fırsat olduğunu doğruluyor. Her şey mükemmel ancak tek problem ulaşım. Turistik bir destinasyon olduğundan, ulaşım çetrefilli. Ancak Kıbrıs transfer hizmeti ile bunun önüne geçmek mümkün. Bu şekilde büyük bir konforla ve güvenilirlikle gerçekleşen Kıbrıs havalimanı transfer hizmeti sayesinde her türlü avantajı elde edebileceksiniz.

Kıbrıs’a Nasıl Gidilir?

Türkiye ile ilişkileri çok kuvvetli olan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, adanın %37’lik kısmını kaplıyor. Ayrıca 1571 yılında Osmanlıların idaresine giren Kıbrıs, o tarihten itibaren Türklerin çoğunluğu olduğu bir konum halini almıştır. İşte bu sebeple Türklerin Kıbrıs’a olan ilgisi son derece büyük. Peki, Kıbrıs’a nasıl gidilir? Bunun için iki ulaşım seçeneği var.

Kıbrıs’a Havayolu ile Ulaşım

Kıbrıs’ta yer alan uluslararası havalimanı olan Ercan Havalimanı, dünyanın her yerinden yolcularını ağırlıyor. Ayrıca Türkiye’den Ercan Havalimanı’na Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Hatay, Gaziantep ve Adana illerinden seferler düzenlenmektedir. Sık sık seferler düzenlendiğinden havayolu ile ulaşım son derece kolaydır. Ercan Havalimanı’na İstanbul’dan 1 saat 30 dakika, Ankara’dan ise 1 saat 15 dakikada ulaşılabiliyor. Böylece Ercan Havalimanı’na indikten sonra Kıbrıs transfer hizmeti sayesinde Kıbrıs’ta dilediğiniz noktaya ulaşabilirsiniz.

Kıbrıs’a Feribot ile Ulaşım

Mersin Taşucu ve Alanya üzerinden Kıbrıs’a feribotlarla ulaşmanız mümkün. İlgili noktalardan feribotla Girne Limanı’na yaklaşık 2.5 saatte ulaşabiliyorsunuz. Bunun yanında araçlarınızla Kıbrıs’a gitmeniz de mümkün. Bunun için arabalı feribotlar bulunuyor. Böylece aracınızla Türkiye’den Kıbrıs’a gidebiliyorsunuz. Ancak arabalı feribotların Kıbrıs’a ulaşması yaklaşık 7 ila 8 saat arasında sürmektedir.

Kıbrıs Havaalanı Transfer Hizmeti

Yavru vatan Kıbrıs’a geldikten sonra otelinize ya da bir başka noktaya nasıl ulaşacağınızı düşünüyorsanız, Kıbrıs VIP transfer hizmetinden yararlanabilirsiniz. Bu hizmet sayesinde Ercan Havalimanı’na iner inmez transfer araçları sizi karşılayacak, dilediğiniz araçla konforlu, güvenilir ve hızlı şekilde hedefinizdeki noktaya ulaşabileceksiniz. Bunun yanında Kıbrıs havaalanı transfer hizmetini Kıbrıs’a gelmeden rezervasyon yaptırarak alırsanız, havalimanına inmeden araçlar sizi bekleyecektir. Bu şekilde vakit kaybetmeden hedeflediniz noktaya ulaşabileceksiniz.

Kıbrıs Otel Uçak Transfer Şirketi

Tatil ya da iş seyahati için Kıbrıs’a gidiyorsanız, ulaşım sizin için son derece önemli olacaktır. Eğer araç kiralamadıysanız, Kıbrıs transfer hizmeti son derece avantajlıdır. Bu şekilde uçaktan iner inmez Kıbrıs transfer şirketi personelleri sizi karşılayacak, eşyalarınızı araca yerleştirerek gideceğiniz yere en konforlu ve güvenilir şekilde ulaşmanızı sağlayacaklardır. Ayrıca Kıbrıs otel uçak transfer hizmetinden yararlanarak, otelinize ulaşmadan önce şehir turu da yapabilirsiniz. Bu şekilde Kıbrıs’ın pek çok güzelliğini şehir turu ile keşfedebilir, sonrasında konforlu şekilde otelinize ulaşabilirsiniz.

Kıbrıs transfer fiyatları, rezervasyon, şehre yönelik bilgi ve daha pek çok konuda bilgi almak için www.kibristransfer.com adresini ziyaret edebilir, sorularınızı ve hizmet talebinizi iletebilirsiniz. Kıbrıs transfer şirketinde sizin için geniş araç seçenekleri, uygun fiyat ve daha pek çok avantaj bulunmaktadır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri