3 Ocak Hangi Burç Yükseleni? 3 Ocak’ta Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 3 Ocak hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 3 Ocak ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

3 Ocak'ta doğanların yükseleni doğum yeri ve doğum saatine göre hesaplanır. 3 Ocak doğumlu kadın ve erkekler gece yarısı ile 02.30 arasında doğmuş ise yükselenleri terazidir. Yükselen terazi burçları adaletli olmaları ve uyum yetenekleri ile tanınır. Yükselen teraziler güvenilir ve sadıktır.

3 Ocak’ta Doğanların Burcu Nedir?

3 Ocak'ta doğanların burcu oğlak sınıfına dâhildir. 27 gün döngüsüne giren oğlaklar 22 Aralık ile 20 Ocak tarihleri arasında bir günde doğar. Oğlak burcu kadın ve erkekler koyu renkleri kullanarak kendilerine özgü bir tarz yaratır. Şekilli kesimler ve çizgili desenler oğlak burçlarının vazgeçilmez parçalarıdır. İş ve proje söz konusu olduğunda başı oğlak burçları çeker. Sıkı ve vücuda oturan kıyafetleri sayesinde iddialıdırlar. Bedende diş ve kemikte temsiliyet vardır. En çok başak ve yengeç burçları ile iyi anlaşırlar. İkizler ve koç burçları ile uyumsuzdurlar.

3 Ocak Hangi Burç Yükselenidir?

3 Ocak yükselen burcu gece yarısına göre hesap yapıldığında teraziyi gösterir. Yükselen terazi burçları özellikle ikili ilişkilerde pozitif bir yapıdadır. Çevreleri ile kolay kolay sorun yaşamayan bireyler oldukları için diğer insanlar tarafından sevilirler. Arkadaşları yükselen terazi erkekleri için önem arz eder. Estetik ve zevk söz konusu olduğunda akla yükselen teraziler gelir. Sanata ve sanatçıya ilgi terazilerin işidir.

3 Ocak’ta Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

3 Ocak'ta doğan erkeklerin özellikleri arasında güvenilirlik ön sırada gelir. Ortada olan fikirleri kolay kolay kabul etmezler. İtiraz ettiklerinde her zaman haklı bir sebepleri vardır. Oğlak erkekleri fazlaca dakiktir. Bu nedenle gidecekleri bir yer için erkenden hazırlanmaya başlarlar. Disiplinli yapıları onları bazı zamanlarda zorlasa da genellikle yardımcıdır.

3 Ocak’ta Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

3 Ocak'ta doğan kadınların özellikleri dendiğinde akla kuralcılık, aileye düşkünlük ve yalnızlığı sevmeme gelir. Oğlak burcu kadınları bazı zamanlarda soğuk davransa da genellikle sıcakkanlıdır. İş yerinde başarı elde eden oğlak kadınları aile ilişkilerinde ve ikili ilişkilerde de başarılıdır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri