2 Kasım Hangi Burç Yükseleni? 2 Kasım'da Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 2 Kasım hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 2 Kasım ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

2 Kasım'da doğanların yükseleni için doğum zamanına dikkat edilir. 1 Kasım'ı 2 Kasım'a bağlayan gece doğan bireylerin yükseleni aslandır. Yükselen burcu aslan olan bireyler kendilerine güvenir. Bu yükselen burcun kendine özgü bir çekiciliği bulunur.

2 Kasım'da Doğanların Burcu Nedir?

2 Kasım'da doğanların burcu akrep olup bu burç ekim ile kasım aylarını kapsar. 24 Ekim 23 Kasım arasında farklı zaman dilimlerinde doğan burçlar akreptir. Su grubuna giren bu burcun sabit bir enerjisi vardır. Akrep burcunun yönetici gezegeni Mars ve Plüton'dur. Koyu kırmızı ile siyah akrep burcunun vazgeçilmez iki rengidir. Demir metali, salı günü ve 9 sayısı akrepler için önem arz eder. Opal ve lal taşları akrep burçlarının değerli taşlarıdır.

2 Kasım Hangi Burç Yükselenidir?

2 Kasım yükselen burcu saat 00.00 için aslandır. Aslan burcu yükseleni canlı renklere ve görkeme önem verir. Hem kadın hem de erkekler işlerini planlı bir şekilde yürütür. Başladıkları işleri yarım bırakmama konusunda iyidirler. Atak olmaları sayesinde işlere hızlı bir şekilde başlayabilirler. Sert koşullar yükselen aslanlar için alışıldık bir durumdur. Mert ve açık sözlü olmaları sayesinde toplum tarafından tanınırlar. Herhangi bir etkinlikte başı çeken burçlar arasında yükselen aslanlar yer alır. Koç burçlarına benzer olarak gururlu bir yapıya sahiptirler.

2 Kasım'da Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Kasım'da doğan erkeklerin özellikleri dendiğinde akla duygular gelir. Yengeç erkekleri kadar olmasa da akrep erkekleri duygularını ön planda tutarak hareket eder. Güvenilir yapıları, başladıkları işi bitirmeleri ve yardım severlikleri ile bilinirler. Bir akrep erkeği bir kadını ister ise alır. İnatçılık bu burçlarda ön olandadır. Yaşama derin bir tutku ile sarılırlar.

2 Kasım'da Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Kasım'da doğan kadınların özellikleri söz konusu olduğunda akla sıra dışılık gelir. Akrep kadınları pek çok insanı kafaya takmama huyları ile bilinir. Yalnızca yakın çevresini umursarlar. Güçlü karakterleri sayesinde iyi birer adalet temsilcileridir. Seçici yapıdadırlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri