2 Eylül Hangi Burç Yükseleni? 2 Eylül'de Doğanların Yükseleni Hangi Burçtur?

Yükselen burçlar dünyasında merak edilen bir konuda 2 Eylül hangi burcun yükseleni oluyor. Sizde 2 Eylül ile ilgili detayları merak ediyorsanız işte detaylar...

2 Eylül'de doğanların yükseleni saat 17 için oğlak iken saat 7 için başaktır. Yükseleni başak olan 2 Eylül doğumluların en belirgin özelliği düzenli olmaktır. Başak dendiği zaman akla temizlik ve kuralcılık gelir. Bu konuda iyileşemeyen hasta gibi de düşünülürler.

2 Eylül'de Doğanların Burcu Nedir?

2 Eylül'de doğanların burcu başak olup toprak grubuna dâhildir. Başak burcu bireyler 23 Eylül ile 23 Ağustos tarihleri arasında herhangi bir saatte doğmuştur. Bu burca sahip insanlarda dişil enerji görülür. Yönetici gezegen Merkür ile birlikte hareket ederler. Renk olarak turkuaz, açık mavi ve sarıyı kendilerine yakın görürler. Uğurlu taşları ise safi ve kristaldir.

2 Eylül Hangi Burç Yükselenidir?

2 Eylül yükselen burcu sabah 7 için başaktır. Yükselen başak burçlu insanlar için detaylar her şeyden daha önemlidir. Yerinde duramayan bu yükselen burcu, bazen anlamsız anılarda kaybolur. Onlara sorulan kısa cevaplı sorulara bile uzun cevap verebilirler. Hayattaki en önemli düşünceleri mükemmel olmaktır. Yaşamlarında daima araştıran ve sorgulayan bir yapıları vardır. Hizmet etmeyi ve çalışmayı seven bu yükselen burcu ısrardan hiç hoşlanamaz.

2 Eylül'de Doğan Erkeklerin Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Eylül'de doğan erkeklerin özellikleri arasında garip bir auralarının olması da bulunur. Farklı tepkileri ile evliliğe karşı olduklarını daima dile getirirler. Seçici yapıları sayesinde ideal kadını ararlar. Başak burcu erkekleri yalnızca gerçekten aşık olduklarında karşı cinse açılır. Başak erkekleri eğer bir gün evliliği düşünür ise ilişkilerini mantık ve aşk çerçevesinde yürütür.

2 Eylül'de Doğan Kadınların Burç Özellikleri Nelerdir?

2 Eylül'de doğan kadınların özellikleri arasında bireysellik yer alır. Başak burcu kadınlarının en sevmediği işler arasında toplum ile iş yapmak vardır. Bu kişiler özellikle kendi cinsleri tarafından eleştirilmekten hoşlanmazlar. Başak burcu kadınlar fiziksel görünümleri açısından oldukça hassastır. Sağlıkları konusunda en ufak bir sıkıntı hissettiklerinde hastaneye giderler. Boş verme ya da umursamama gibi yetenekleri yoktur. Genellikle ince bir bedene ve zarafete sahip olurlar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri